Най-евтините романтични дестинации, които да обсъдите с половинката
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 19.04.2016 в 22:14

Романтиката не трябва да струва скъпо, а напротив – тя е безценна, няма цена, когато е изживяна със сродната душа, когато човекът до вас прави всичко възможно, за да ви угоди, да ви накара да се почувствате добре. Същевременно, има доста романтични туристически дестинации, които съвсем не биха ви стрували кой знае колко пари. Нещо повече – някои от тях дори биха ви излезнали на сметка, ако ги посетите в определен период от годината, като избегнете пиковите туристически сезони. А и каква романтика ще е, ако сте сред много хора, сред навалица от любопитни и жадни за атракции и зрелище туристи? В тази връзка, ето ги и най-евтините туристически дестинации с полъх за романтика, за които се сетихме и от които и вие можете да се възползвате:

Антигуа, Гватемала - Калдъремените улички, които обикновено не водят до никъде, невероятната архитектура и интересната история, която почти на всяка крачка и на всяка забележителност се преплита с народен обичай или легенда буквално ще ви накарат да се влюбите за втори път. Но не в друг човек, а в местната прелест на уникалната Гватемала. Лишена от блясък, но толкова богата на страхотни барокови атракции, тази дестинация ще ви пренесе в една средновековна романтична приказка, от която няма да искате да си тръгнете!

Хвар, Хърватска - Смята се, че в Хърватска това е най-евтиният курорт, но той съвсем не е лишен от прелестни гледки, страхотно яхтено пристанище и бляскави нощни барове – идеалното място за вас, ако вие сте от двойките, които предпочитат и могат да се забавляват само двамата, дори докато са на парти или на концерт!

Ангкор Ват, Камбоджа - Само неуките хора смятат, че Камбоджа е нищо повече от копие на Виетнам, държава, в която има войни и размирици. Всъщност, камбоджанската природа, местните религиозни храмове, уникални паркове за разходка и прелестната атмосфера, в която времето сякаш е спряло, е отлично място за усамотение, за романтика, за незабравими спомени с любимия човек!

Мексико - Противно на очакванията ви, че тук навсякъде има само престъпност, всъщност, в Мексико има доста удивителни местенца за почивка с половинката. Горещият климат, страхотният плаж и невероятното изобилие от евтини луксозни хотели с по 4 звезди и нагоре ви приветстват на една незабравима ваканция. Тук можете да станете почитатели на пикантната кухня, както и да опитате от местните екстремни спортове, за да се насладите заедно на адреналина и да си направите прекрасни селфита заедно!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook