На плаж през лято 2015 – Къде?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.07.2015 в 12:39

Летният сезон у нас е в разгара си и за онези от вас, които предпочитат да избегнат кризисните ситуации в Гърция или прекомерната жега в Турция, остава, всъщност, най-добрата опция – родното българско Черноморие! Не си мислете обаче, че тук няма достатъчно красиви плажове, които силно да ви впечатлят. Следващият списък с най-яките плажове в България ще ви убедят на 100% в това твърдение!

Силистар. Това е все още девствен плаж, който, за щастие, не е окупиран от строителните инвеститори и на неговата територия ще видите само едно малко място за напитки и хапване, защото останалият терен представлява само една прекрасна плажна ивица. Плажът се намира само на 5 километра от очарователното черноморско селце Синеморец и спокойно – ако сте чули за незаконното събиране на пари за вход наскоро, проблемът вече е решен!

Иракли – символът на Джулай морнинг в България е отворен през цялото лято за посетителите с особен афинитет към къмпингуването. Иракли е рай за духовните хора, които бягат от снобизма и търсят така наречения по пловдивски айляк. Отправна точка за него, обикновено, е курортът Обзор

Аркутино – това е най-прекрасният плаж, който се образува от връзката между Черно море и близката река Ропотамо. Страхотната ивица е в близост до Созопол и остров Свети Тома. Аркутино е уникално място за романтика и релакс!

Перла е перлата на малко по-комерсиалните у нас плажове, но не се притеснявайте, и тук ще видите страхотна природа и уникална гледка. Плажът е разположен на територията на черноморския курорт Приморско, който пък от своя страна е истински рай за купон и забавления!

Резово – ако искате да стигнете до края, просто стигнете до турската граница, от където пред вас ще се открие страхотна гледка. Тук времето сякаш е спряло. А плажът на Резово се свързва и с възможности за риболов наоколо, както и с по-нестандартно лято между родното и чуждото!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook