На какво трябва да обърне внимание съвременният мъж относно външния си вид
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 05.10.2015 в 13:02

Не само жените, но и мъжете си имат свои задължения относно поддържането на перфектния вид. Ако смятате, че само дамите около вас трябва винаги да са изрядни, лъжете се. И вие си имате своите задължения и правила за красота, които трябва постоянно и неумоверно да спазвате. Мъжката красота, скъпи господа, също изисква определени подходи. Ето за какво трябва да си обръщате внимание, да четете в интернет, а защо не дори и да посещавате специализирани козметични центрове. 

Перфектна усмивка. Да сте чували в какво се влюбват най-често жените? Ами, разбира се, че редовният им отговор е усмивката. Това означава, че за нищо на света не е редно да оставяте зъбите си с лоша хигиена, устната кухина с неприятен мирис, а белотата – нарушена от постоянното ви пушене на цигари. Освен това – избелването на зъби е предназначено не само за жени, но и за мъже – не забравяйте това!

Прекомерно окосмяване. Никой от вас не желае да бъдете метеросексуални и да седите в салоните за красота – по- специално заради кола маска и лазерна епилация – постоянно. Но когато става въпрос за прекалено много косми по ръцете и гърба, да кажем, е добре да си обърнете внимание и да ги отстранявате, защото дамите няма да са особено доволни от това, което видят, след като се съблечете. 

Акне и кожа. Бръсненето всеки ден причинява сериозни раздразнения на кожата, а жената не харесва, когато прокарва ръка по мъжко лице, да усеща грапавина. Тя винаги търси нежност! Освен това – пъпките по лицето седят грозно и отблъскващо не само на жените, но и на мъжете. Последно, но не по важност, имайте на предвид, че днес съществуват продукти за лице и за жени, и за мъже. Възползвайте се от тях. 

Хубава кожа на тялото. Ексфолирането с частици в душ гела ви регулярно е напълно достатъчно да имате гладка и хубава кожа на тялото. Разбира се, ако страдате от някакви кожни аномалии – а за мъжете напоследък това е напълно обичайно – постарайте се да разрешите проблема с посещение при дерматолог или поне козметик. 

Чисти и поддържани ръце. Жените ходят на маникюр, а от вас не се изисква нищо повече от това да престанете да си ядете ноктите. Всичко друго е излишно и само препоръчително, ако вие сте малко по-суетен. В случай, че и на вас ви се напукват ръцете през зимата, използвайте крема на приятелката си. Той е универсален и няма да нарушите сексуалността си с него!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook