Момичета, подобрете външния си вид, без да ходите до магазина!
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 14.04.2016 в 21:08

Свикнали сме да си купуваме всичко от магазина, без дори да подозираме, че не е нужно да харчим толкова много пари – включително и за да сме красиви, ослепителни и перфектни със своята естествена визия. Днес, ще ви го докажем това нещо, момичета, защото сме решили да ви покажем как да бъдете хубави и да подобрите външния си вид, без дори да е нужно да ходите до магазина, козметичния бутик, аптеката или да влизате в интернет за поредното онлайн пазаруване. 

Подобрете цялостния си външен вид и междувременно свалете 7 килограма само за седмица! - За това ще са ви нужни точно три съставки, които сме убедени, че имате у дома: вода, мед и канела. Сложете съд с 500 мл и оставете да заври, след което в него добавете 2 супени лъжички от канела. Оставете водата да изстине и прибавете към нея 3-4 супени лъжички мед. Нека напитката се охлади, но можете спокойно да я пиете и леко претоплена – сутрин на гладно и вечер преди лягане. Този уникален еликсир за естествена красота подобрява метаболизма и прогонва свободните радикали от тялото, така че освен да стопите мазнините, с него можете да изравните тена на кожата, да подобрите състоянието на ноктите и косата си. 

Розмарин или репей – и в двата случая косата ще стане по-гъста след второто измиване - За тази цел ви трябва етерично масло от една от двете посочени по-горе билки. Нужно ви е много малко количество от маслото, за да втриете добре в скалпа. Направете го директно, докато сте в банята, и нанесете шампоана и балсама след това, като обилно изплаквате с хладка и топла вода, като ги редувате. Косата ви ще засияе от раз с тези лесни съставки, а и майките ви със сигурност ги държат в аптечките – за всеки случай!

Сложете край на подпухналите торбички под очите и тъмните кръгове - За да го постигнете, трябва да запарите две торбички зелен чай вечерта. След като се охладят, ги поставете в камерата, Сутрин, докато си пиете кафето, наложете торбичките върху очите за 5-10 минути. След като отидете до огледалото да се гримирате, ще видите очите и погледа си свежи като никога досега!

Напуканите устни се оправят само с една класическа домашна съставка! - И тя се нарича зехтин! Няма значение дали е екстра върджин или предназначен за топлинна обработка. Зехтинът е вашето спасение от неприятните и цепещи се устни. А освен това, той ги подхранва и кара да изглеждат сочни и плътни.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook