Модните уроци от Street Style Milano 2015
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 28.07.2015 в 12:07

Само преди няколко дни приключи популярното издание на Street Fashion Style, като този път то се проведе из улиците и дефилетата на италианската модна столица Милано. Разгледахме внимателно всяко предложение на дизайнерите и по-големите къщи и лидери в областта на дрехите, обувките и аксесоарите, и направихме пълен разбор на новите трендове. Ето и всички модни уроци, които научихме и на които ще научим и вас, директно от Street Style Milano 2015 година:

Велур – завръщане към миналото. Този плат звучеше прекалено демоде през последните години, но хубавото е, че се завърна отново на подиума, защото трябва да признаем – в съчетание с каубойски ботуши или ефирна смарт риза, той седи уникално под формата на пола или панталон с разкроена структура. 

Широките панталони – летен хит. В повечето случаи, панталоните небрежно се разкрояват в долната си част, а освен това са и от летни леки и недопускащи изпотяване материи. Така, модата и комфортът живеят в едно цяло, което е идеално за по-удобно лято, нали?

Дълги рокли. Те пристигат отново с гръм и трясък, но в далеч по-кежуъл стил, който ще се хареса на дамите с по-нестандартен избор за гардероба. Цветовете са предимно земни и кореспондиращи с морския летен пейзаж, но и по-тъмни варианти като черно с червено и сиво ще ви свършат работа!

Жълто, жълто и пак жълто! 2015 година безспорно е годината на жълтото и ще намерим този слънчев цвят навсякъде из модните анали – от прелестни рокли до официални костюми, макар и по-необичаен нюанс до сега, жълтото вече се превърна в универсален избор за дамите с вкус и подчертан индивидуален стил!

Дълги ризи – те са или в етно стил, или абсолютно изчистени и комбинирани с високи ботуши (от велур, разбира се!), а в някои случаи и с обикновени кецове. Тези миксове са просто перфектни за летния сезон, така че не се колебайте да ги пробвате и вие!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook