Модните съвети, които да научим от модерната си баба
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 13.12.2015 в 18:47

Обикновено като споменем, че нещо е бабешко, имаме на предвид, че е демоде и не особено актуално. Това се дължи на факта зад кръговрата на модата, където обикновено колелото й се завърта през около 80 години. Чисто математически погледнато това означава, че нещо, което е носила вашата баба, днес, то няма да бъде особено модерно. Но значи ли това, че баба ви е нямала стил? Значи ли, че тя не е била млада и никога не е била красавицата на класа си или истинската модна фурия в своето малко мини общество? Разбира се, че не значи. А освен това, бихме искали да ви кажем, че в много случаи, баба ви може да е страхотен пример за подражание и от нея имате какво да научите като стил! Ето няколко от модните съвети, които бихте могли да научите от модерната си баба...

Гардеробът на една дама задължително трябва да има и нещо официално. Защото никога не знаем кога ще ни трябва костюм и защото такива поводи обикновено не са планувани предварително, а да отидеш на подобно място и съвет, означава да изглеждате по-специално от обикновено, включително и от обикновено парти. 

Всяка дама трябва да има поне един тоалет, който надхвърля стандарта й. Не става въпрос да си полееш парите само за дрехи, а да имаш поне една маркова такава – да кажем рокля, струваща поне двойно на обичайните рокли, които мерите или си поръчвате онлайн. 

Планирането на облеклото предварително на предния ден не винаги е задължително. Баба знае, че понякога спонтанните неща се получават по-добре и мога да са по-успешни от предварително организираните! Така че от време на време няма да е лошо и да импровизирате!

Цената на дрехата ви личи не само по етикета й. Но и от вашите последващи грижи за нея. Ако имате скъпи дрехи и не полагате нужните грижи за тях, много скоро те изобщо няма да приличат на луксозни облекла, а на артикули от магазин за втора употреба.

Ярките дрехи понякога са по-елегантни от класическите и изчистени. Важното е да знаете с какво и как да ги носите. Модерната баба е наясно, че цветните визии могат да бъдат доста по-атрактивни и в много случаи жените ги избягват защото не знаят как да ги направят и елегантни. За тази задача са нужни малко повече умения и усилия, а и най-лесно е да сложиш една стандартна черна рокля. Друго е когато комбинираш обувки с рокля в зелено, например...

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook