Модни тенденции в роклите на сезон Есен / Зима 2015 година
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 06.11.2015 в 14:45

Роклята е задължителна част от дамския гардероб. Тя е онзи женски атрибут, с който дамите най-лесно покоряват едно мъжко сърце и с който могат да постигнат всичко по пътя си – особено с един чифт страхотни обувки. Днес, ще ви запознаем с основните модни тенденции в роклите на сезон Есен / Зима 2015 година. Те са красиви, свободни и носещи послание за независимост и порив за мечти, за щастие и обаяние!

V-образно деколте. То отдавна не е било на мода, но сега можете да си го припомните. Най-интересното е, че този тип деколте пристига през студения сезон, а всъщност, до сега присъстваше по-скоро в летните колекции на дизайнерите поради по-отворената си кройка. В комбинация с плътна материя обаче, едно V-образно деколте изглежда още по-секси и предизвикателно. 

Оригинални щампи. Те не само че присъстват в много от модерните есенно-зимни модели, но и са умело комбинирани една с друга в отделен модел рокля. Щампите са и стандартни – каре, цветя и абстрактни шарки – но и по-съвременни, а в много случаи дори и надписи с различни послания. Задължително се сдобийте с поне една такава рокля за сезона, защото тя е универсално облекло и за работното място, и за по-специален повод. 

Пристягане в талията. Дали с ластик, или с лек колан, пристягането в роклите на сезон Есен / Зима 2015 година е много секси и женствен елемент, който умело подчертава талията и връща класиката отново в гардероба ни. Тези рокли са ни любими поради простата причина, че лесно се комбинират с всякакви аксесоари, а когато такива липсват самият колан обслужва функцията им по доста добър начин. 

Вълна от 30-те. Бизнес лейди от 30-те години или подобието на по-строгите костюми на Коко Шанел оживяват и в съвременните зимни кройки от вълна. Макар и този тип рокля да не става съвсем за всеки, тя е идеална да подчертаете перфектните си извивки и начина, по който се движите – т.е. като истинска дама. Внимателно с връхните дрехи за този дизайн, защото той трудно ще понесе прекалено много наслояване. 

Макси рокли. Годината усилено продължава да ни натрапва величествените макси рокли. Досега, се радвахме на интересни ефирни кройки, характерни за лятото, но през зимата отново ще можете да носите дължина до коляното, а дори и под него. Материите са памучни и по-твърди, докато шарките и нюансите – напълно изчистени, натурални, строги и класически, в духа на съвременната практична жена.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook