Модни правила за модерен Октомври
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 05.10.2015 в 13:17

В разгара на есента сме и в началото на златния месец Октомври. Казваме златен не за друго, а защото очевидно ще трябва да се вместим в нови рамки на златната есен с падащите й листа и т.н. Тук идва ред на модните съвети за месеца. Ние ви подготвихме няколко указания, които категорично ще ви бъдат изключително полезни, ако искате да бъдете в крак с модата и през Октомври. Ами да започваме!

Черното си е черно. Седмицата на модата в Париж и Лондон минаха и от там научихме нещо, което, между другото, вече от години знаехме, а именно, че черното си е черно. Класиката да ходим в елегантни черни дрехи, без дори да вкарваме по някакъв цветен мотив, се завърна и почитателките на семплия аутфут могат да ликуват. 

Обувките може и все още да не са на ботуши. В модата напоследък се задава една странна вълна, а именно тази на абсурда. Колкото и да ви е странно, например, през октомври дори да е студено, не е нужно да ходите със свръх топли обувки, камо ли пък с ботуши. Напротив – имате пълната свобода от полу-сандали полу-боти, както дори и от отворените обувки на висок ток и в пастелени цветове, които пазите от последната пролет почти непокътнати. Ето, че те получават втори шанс!

Аксесоарите продължават да рулират. Само че тук не става въпрос просто за някакви аксесоари, а за супер екстравагантни такива. Ако ще ходите с обикновени гердани от цветя и мъниста, зарежете тази работа и най-добре да се придържате към точка номер 1 и по-конкретно семпло, строго и изцяло черно. Тази година и особено сега, през октомври на мода са нестандартните бижута. Ако нещо на щанда за ръкоделие ви се стори изключително неадекватно, грабвайте го, то ще стане хит през  месеца!

Широки дънки, кърпа на главата, мой! Шегуваме се за кърпата, мой, но и за дънките. Между другото, широки и провлачени ще са не само долните дрехи, но и връхните. Разбира се, не очаквайте истинския стил на Мишо Шамара. Тук съвсем не става въпрос за рап и хип-хоп култура. В случая говори за разкроени кройки, които създават комфорт и уют в самите ви дрехи, а това е и едно от посланията на модния месец октомври. 

Вечерно + дневно. Или казано по друг начин, ако още не сте си оправили гардероба след лятото и всичко ви седи на куп на едно, възползвайте се от ситуацията. Този месец модните дизайнери ни съветват да комбинираме смело и стилно вечерни с ежедневни облекла!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook