Митовете за мъже, които са опровергани от самите мъже
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 05.05.2016 в 19:49

Както за дамите, така обаче и за мъжете от години наред се носят стандартизирани митове, описващи определени качества от тяхната природа, създаващи образи, на които не винаги и задължително да отговарят господата. Днес, сме решили да поговорим за тези митове. Ще стане дума обаче за митове за мъжете, които не просто вече са опровергани, но и опровергани от самите мъже. Ето за какво точно говорим…

Мъжът не бил емоционален - Все става дума за това колко емоционални са жените и колко коравосърдечни са мъжете. Обаче не можем да отречем, че в много случаи мъжете проявяват по-силна и от тази на жените емоционалност. Важно е да се разбере, че мъжете не че не са емоционални, просто те изразяват чувствата си по много по-различен начин, който и макар различен от жените начин, съвсем не е трудно да бъде забелязан и усетен. Просто трябва да се вгледате в жестовете, в думите им, в малките действия, които разбиват на пух и прах митът, че мъжете не са емоционални.

Това, което ги интересува в една връзка, е само сексът - Никой не отрича, че мъжете не обичат да правят секс, но кой е казал, че жените не отговарят на същия профил? Всъщност, в живота можем да срещнем и жени, и мъже, които биха попаднали в една връзка само заради секса и същевременно да намерим господа, които точно като жените искат да създадат семейство, да имат интелигентна и достойна съпруга до себе си, с която да прекарат остатъка от живота си.

Мъжът се дразни, ако жената до него е успешна и печели пари - Няма такива неща. Точно както една жена би се радвала на професионалните успехи на мъжа до себе си, така и господата, ако са достойни и принципни, ще се радват за издигането на своите дами. При мъжете просто още не е угаснал пламъкът на онзи стереотип, че трябва да изкарват и носят вкъщи повече пари. Този стереотип понякога може да ги притесни дали се представят добре като глави на семейството. Същевременно, това не означава, че ако една жена е успешна, мъжът до нея не би се гордял с това, точно както една жена би.

Мъжете гледат порно, когато жените до тях им омръзнат - Не, мъжете си гледат порно точно поради същите причини, поради които и жените го правят – от любопитство, от желание, та дори и от умисъла да научат нещо, за да подобрят любовния живот с половинката си. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook