Мъжките секс навици, които жените не харесват
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 28.08.2015 в 12:55

Повече от ясно е, че жените и мъжете си имат свои собствени – често коренно различни – предпочитания в леглото. Една здравословна връзка предполага мъжът да е наясно с предпочитанията на своята половинка. За съжаление обаче това не винаги се получава и често дамите си признават, че техните скъпи господа просто продължават да правят неща в секса, които те силно не харесват или тайно преглъщат като компромис. Все пак, добре е да се знае кои са онези мъжки секс навици, които жените не харесват и които в повечето случаи може изцяло да убият вашия общ сексуален живот. Вижте и вие за какво точно говорим.

Прекалената самоувереност. Подходът е най-важното за една жена и често той има по-голямо значение от самия краен резултат. В тази връзка, дамите днес не обичат прекалено самоуверените мъже или по-конкретно онези, които не желаят да слушат за женските предпочитания и са напълно уверени, че са изключителни в леглото. Такива хора обаче няма – без значение дали са мъже или жени – и както се казва подобрения и усъвършенствания винаги са необходими. 

Липса на каквито и да е ласки. Дори най-мъжкото момиче предпочита преди самия акт да има поне малко любовна игра. Липсата й е равна на животинско съвкупление, което дамите категорично отказват – дори когато става въпрос за кратка забежка или секс за една нощ. Просто за жените – освен задоволяването – е нужно и показване на поне малко чувства или поне тръпка, страст.

Жените категорично не харесват и надменното отношение на мъжете в секса. Под надменно отношение имаме предвид пълното безразличие за това какво изпитва жената. Това са така наречените сексуални егоисти, за които е важно да свършат и тогава, когато се случи, те просто се обръщат на другата страна в леглото и заспиват. Тях не ги касае как са си прекарали жените, не ги интересува харесало ли им е.

В същото време, дамите не са особено очаровани и от прекалено нежни мъже. За жените е важно да усещат доминиране от страна на мъжете. Но това доминиране не трябва да е под формата на контрол, а признак, че те са по-слабите и нежните, което означава, че мъжът все пак трябва да покаже мъжката, а не женската страна от себе си по време на секс. Когато мъжът се оказва по-нежен в ласките си към жените, жените, съответно губят интерес и то доста бързо. 

Дамите избягват и мъже с перверзии. Казваме го, защото става все по-популярно да се твърди, че жените са станали по-перверзни от мъжете. Донякъде това е вярно, но не съвсем, защото в твърдението по-скоро са объркани понятията. Съществува проучване, в което се твърди, че напоследък жените са с по-голямо либидо от мъжете. Но това по никакъв начин не води до извода, че те имат повече склонности към нетипични секс пози, желания и фантазии.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook