Личните тайни на жената, които тя никога няма да издаде на своята половинка
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 29.09.2015 в 13:04

За мъжа жената винаги е била една голяма загадка. Мъжът пък вечно се оплаква, че за да разбереш жената до себе си, трябва да си готов за едно наистина голямо предизвикателство. На какво се дължи всичко това и вярно ли е, в действителност, че жените са от Венера, а мъжете – от Марс? Вероятно е вярно и вероятно тази загадъчна същност на жените се дължи предимно на тяхната способност винаги да има дълбоки тайни или поне малки хитрини, които умело да крият от мъжете до себе си. Вижте някои от най-често срещаните лични тайни на жената, които тя никога да издаде на своята половинка още сега! Кой знае – може би, тези следващи редове най-накрая ще помогнат на мъжкото съсловие да разбере женското...

Най-добрата й приятелка е наясно с всичко. Тя знае вредните ви навици, но и знае кои са вашите достойнства. Ако случайно напоследък вашата половинка се държи странно, със сигурност, най-точният отговор на случващото се може да даде нейната доверена слушателка. Най-добрата приятелка е нещо като свещен олтар. Наистина тя знае всичко, но си има правило и задължение да не го споделя с никого. Трудно е да разбиеш това доверие, но пък не е непостижимо, ако каузата ви си заслужава. 

Тя се възбужда и при най-малкия ви нежен жест. Това, че сте атлетични и красиви, съвсем не означава, че тялото ви е единственото нещо, от което половинките ви се възбуждат. Един мил жест като посещение до дома й, докато е настинала, може да разпали страстите на една жена на мига. Запомнете това, когато ви се прииска спонтанен секс. 

Тя винаги има неща от миналото си, които няма да сподели с вас. Въпроси като с колко мъже е била и защо се е разделила с голямата си любов са въпроси без отговори за вас. Естествено, жената е достатъчно умна да ви подаде малко стръв, за да успокои любопитството си, но не се лъжете, че ще получите цялата история. И тук дори не става въпрос за лъжа, а по-скоро за хитро премълчаване, защото една от основните цели на жената е именно да остане загадка за вас. 

Тя няма да си признае колко често е плакала заради вас. Всъщност, дълго време тя ще крие, че изобщо някога го е правила. Сълзите от лука са най-честите й оправдания и дори да я хванете на „местопрестъплението”, тя съвсем няма да си признае, а грижовно ще ви сервира лучената ви супа или просто ще отблъсне темата с нещо по-забавно.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook