Легендата Синди Крауфорд дава съвети за красота на всички момичета по света
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.09.2015 в 13:01

Безспорно, Синди Крауфор е една от най-запомнящите се личности, когато става въпрос за женска красота и грация, красива походка на модната сцена и безупречна визия. За своите 50 години тя изглежда на далеч по-малко, а освен това от достоверни източници медиите знаят добре за нейните перфектни обноски и държание във висшето общество. Как успява да съхрани младостта, красотата и визията си така идеални през всичкото това време? Синди е достатъчно щедра да ви сподели. Вижте какви съвети за красотата дава модната икона Крауфорд за всички момичета по света, които искат да се доближат до нейната съвършеност поне до известна степен. 

Красивите момичета са щастливите момичета. За Крауфорд най-добрият път към красотата минава през душата, т.е. щастието. Моделката споделя, че за нея стресът и нещастието оказват най-негативно влияние на цялата женска визия. Синди приканва дамите да забравят за дребните недоразумения и да обръщат повече внимание на малките си радости в живота. 

Усмивката е най-страхотният женски аксесоар. Синди винаги е усмихната и на подиума, и на снимките. Нейната естествена красота е нейната голяма усмивка. Тя предизвиква жените да забравят за тежкия грим и да го компенсират с усмихнато и лъчезарно лице, което струва далеч повече от някакви скъпи процедури или професионални продукти за красота. 

Без цигари! Ако искате да сте красиви като Синди, забравете за цигарите. Синди не е пушила никога и е напълно уверена, че младостта й се е съхранила предимно на този факт. Освен това, за красавицата цигарите съвсем не са нещо очарователно, което да пасва на женската грация и ефирност. 

Много вода. Синди Крауфорд споделя още и, че водата е голямата й тайна както при спазването на диети, така и при намаляване на бръчките по лицето. Тя пие поне 2 литра вода на ден, но смята, че и повече количество би се оказало ползотворно на женското тяло, в което постоянно се осъществяват процеси именно свързани с вода.

Изберете си конкретна серия или марка продукти за кожата на лицето! Синди е убедена, че честата смяна на продукти за лице няма да доведе до нищо хубаво. По-конкретно прелестната моделка от 90-те подчертава, че когато и вие дойдете на възрастта си, ако сте използвали една и съща марка или серия за лице, ще бъдете позитивно изненадани от резултата й и ще си кажете „Добре, че започнах да използвам този продукт”, защото действието му трябва първо да се натрупа, за да покаже някакви видими резултати!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook