Красавицата Мила Кунис и любимецът на жените Аштън Къчър ще имат близнаци!
Публикувано от admin   В категория Хайлайф и шоубизнес   На дата 10.07.2015 в 13:39

Една от най-харизматичните и симпатичните холивудски двойки днес – Мила Кунис и Аштън Къчър заслужено могат да получат титлата романтично семейство на годината и то не само защото са изключителни сладури и прекрасно седят както на екрана, така и на случайните снимки от папараците, но и защото скоро те ще са истинско семейство.

Дългоочакваната новина относно пола на бебето, което двамцата с нетърпение желаят да се появи на бял свят, най-накрая разпали страстите сред медиите. Оказа се, че красавицата Мила и любимецът на жените Аштън ще си има не едно, а две деца, защото видеозонът е показал близнаци. Да не забравяме и, че миналата година – в края на септември двамата за първи път станаха родители. Тогава се появява очарователната им дъщеричка Уайът Исабел. Събитието следва почти веднага мъчителния развод на Аштън, който дълги години бе обвързан за легендарната актриса Деми Мур.

Сега, след като Аштън и Мила са в очакване на поредната си радост, клюките за венчилото, а дори и за предполагаемата рокля, която ще си избере прелестната брюнетка от сериала Шеметени години, се разнесоха из цялото интернет пространство. Няма да ги споменаваме, защото по всяка вероятност, двамата са по-скоро модерно семейство и за тях децата са на преден план пред пищната и бляскава сватба. А и кой мъж, успял да се измъкне от елегантните, но силни и властни ръце на кралица Мур ще посмее скоро след развода си с нея да каже отново „Да!” на някого? Е, няма и спор, че Мила си заслужава жертвата, но дали Аштън ще се престраши или ще загърби класическото обвързване завинаги е само въпрос на време да разберем.

Без значение дали е с халка или не, Мила сияе от щастие до своя избраник, а близнаците, които очакват двамата, ще са новата двойка холивудски бебета догодина!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook