Кои са задължителните цветове, които трябва да присъстват в дамския гардеро
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:16

Без значение дали си падате по по-шарената и пъстра гама в своя външен вид, или строго се придържате към неутралните нюанси и семплото обличане, има цветове, които просто няма как да липсват във вашето облекло. Днес, ще разгледаме всички нюанси, които трябва да присъстват в дамския гардероб и в допълнение към тях ще ви дадем и няколко доста важни и добри съвети по повод на тях, а също така и най-добрите им съчетания и комбинации. 

Черно. Всяка дама задължително трябва да има поне една малка черна рокля...До болка сме свикнали да чуваме това послание на великата модна икона Коко Шанел. Не си мислете обаче, че с това черните ви дрехи се изчерпват...Напротив – задължително е да имате и един черен изчистен панталон, а също така и черна риза. Това са все смарт облекла, за които няма как да знаете кога ще ви потрябват, но когато се случи, обикновено сте доста на зор и нямате време за пазаруване. 

Бяло. Бялото е задължително, но тук можете да се ограничите само в една дреха – например, бяла копринена рокля за романтични срещи, бяло палто, което да съчетавате с каквото си искате през зимата, та дори и бяла риза, ако сте почитателки на спретнатите облекла в офиса. При всички случаи бялата тениска също ще ви свърши работа в дните, когато поискате да бъдете по-неглиже...

Червено. Жената е символ на страст и любов. Затова и задължително тя трябва да има поне една дреха в червено. Най-лесното е да се спрете на някоя рокля в огнен нюанс, но ако за вас това е прекалено много, не се притеснявайте и заложете на пухкав пулове за зимата, красива блуза в червено или дори пола с червена декорация. Ако се чудите с какво да ги съчетаете, изберете черното и няма да сгрешите със сигурност. Друг вариант за вас е зеленото и жълтото. 

Синьо, зелено и лилаво. Не е нужно дори да имате никакви други цветове в гардероба си. Тези са напълно достатъчни. Ваш е изборът дали ще изберете лилави блузи или зелени аксесоари, а към тях да прибавите класически сини панталони. При всички положения тези три цвята трябва да висят някъде из вечно препълнения ви гардероб. Когато ги комбинирате, можете да ги съчетавате един с друг, но самите цветове отлично вървят и с бежово, черно, а също така и с елегантно златисто, сребристо или дори розово!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook