Кои са актуалните цветове на моден сезон Есен / Зима 2015 – 2016
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.11.2015 в 17:03

С понижаването на температурите всяка година се задава и поредният моден сезон. След като прибрахме пролетните или летните дрехи, е време да се отдадем на есенно-зимния тоалет, който да е актуален за сегашния сезон, т.е. за периода 2015 – 2016 година. В него намираме интересни стилове и дизайни, кройки и силуети. Но задачата ни днес ще бъде да се фокусиране върху основните актуални цветове, които ще са на мода за сезон Есен / Зима 2015 – 2016 година. Вижте ги сега. 

Зелено. Маслено, бледо, ярко или пастелено, зеленото е истински хит през този моден сезон. Имайте на предвид обаче, че този цвят не се съчетава лесно и може сериозно да се объркате в тази своя задача. Ако не сте толкова креативно настроени обаче, можете винаги да се доверите на изпипаната тактика за съчетание от ярък цвят с изящно неутрално бяло, черно или дори млечно бежово. 

Черно-бяла гама. И като говорим за неутралните бели и черни нюанси, не може да не добавим и факта, че през тази година графиката продължава да бъде на почит. Черно-бялата гама присъства и в официалните рокли и ризи, и във връхните дрехи под формата на красиви якета и класически палта в различни кройки. Съветваме ви да не добавяте допълнителни нюанси към тази гама, а прилежно да се придържате към нея. 

Жълто. Жълтото, категорично, е символ на сезон Есен / Зима 2015 – 2016 година. То е символ на щастието и безгрижието, а в различните си комбинации придобива още по-различни и интересни емблематични послания като спомен и реалност, мечти и цели, пътешествия и романтика по детски. Жълтото би било чудесно допълнение към изчистената линия на вашия смарт аутфит, но и основен цвят за специален повод – красива жълта рокля, интересна свежа жълта пола и дори копринена риза в лимонено жълто. 

Сиво. От години насам сивото се смята за неутрален цвят, който спокойно можем да добавяме към своите по-пъстри тоалети. През моден сезон Есен / Зима 2015 – 2016 година обаче сивото става основен акцент, на който ще трябва осезаемо да наблягате. Най-важното в случая е да не оставате изцяло в сиво, защото това е всичко друго, но и не оригинален аутфит, а просто да го ползвате за ярък цвят, докато по-искрящ нюанс като червено, розово или наситено синьо да се превърне в допълнителен елемент. Сивото е страхотен цвят и сам по себе си, но в такава визия задължително трябва да има нещо като златисто или цикламено за тон. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook