Категорични знаци, че не сте в особено здравословна връзка
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 31.03.2016 в 10:32

Изпитвате някакъв дискомфорт, съмнение или дори убеденост, че нещо във връзката ви не е както трябва? От време на време се замисляте дали не е по-добре да си намерите коренно противоположен партньор? Или просто искате да се убедите, че не правите поредната грешка, че и тази връзка не е следващото разочарование, от което така силно и умело се пазихте до сега? Днес е напълно възможно да успеете да си отговорите на всички тези въпроси. За тази цел сме ви подготвили категоричните знаци, че не сте в особено здравословна, добра и подходяща връзка. Ако видите нещо познато сред тях, замислете се добре:

Чудите се изобщо дали имате връзка? Ако отношенията ви вече прекалено дълго време са неизяснени и неопределени и от време на време се замисляте защо пред едни хора ви представя като „моето момиче“, а пред други – като поредна приятелка или колежка от офиса – най-вероятно това не е връзката, в която трябва да се намирате в момента. И още по-вероятно е, че този човек по начало не желае все още да се задоми и да има сериозни взаимоотношения. 

Убедени сте, че ако се разделите, ще успеете да го преодолеете - Когато обичаш някого силно и държиш на него безрезервно, една раздяла звучи като истински кошмар. Но ако смятате, че евентуално късане няма да ви се отрази толкова много, то тогава връзката ви е повърхността и вие сами вътрешно осъзнавате, че в отношенията ви нещо не е ок. 

Почти никога не сте говорили за бъдещето - Не просто не си правите планове, ами това и ви притеснява. За вас е някак странно да си представите как живеете заедно, камо ли пък да имате деца, да сте на семейни събирания с родителите и всякакви такива, по принцип напълно нормални неща.

Всичко, за което се хвалят приятелките ви, за вас е чуждо - Ок, всеки мъж си има своите предимства и недостатъци, но ако абсолютно нищо от нормалните мъжки и кавалерски постъпки не ви е познато, то тогава вие сте с някакъв загубеняк, от който е по-добре да избягате максимално по-бързо! Направете го още днес или утре, защото вие заслужавате не по-малко от това, което са заслужили и което получават вашите приятелки. И тук говорим за съвсем нормални неща като извеждане на вечеря, споделяне на проблеми, планиране на обща почивка и дори приятелските му разговори с вашия баща.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook