Какво правим след секс според статистиката!
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 18.08.2015 в 12:42

Пушенето на цигари се оказа демоде и всъщност, това не е първото ни действие след секс. Нова статистика хвърля нова светлина върху това какво точно правим след секс. Резултатите са наистина много интересни и ви предлагаме да ги видите още сега. Все пак цигарите продължават да заемат някакво място в статистиката, но не чак толкова значимо.

Запалваме цигара. Едва 45% от хората посочват този вреден навик за първо действие след секс. Преди време числото беше близо 86%, но явно след модата да пушим, настъпи модата да отказваме цигарите. Категорично, това е добър знак за здравето ни. 

Най-много хора посочват: заспивам. Нещо повече – над 96% от мъжете са дали именно този отговор. Жените също твърдят, че веднага след секс заспиват, но техният брой в това отношение е далеч по-малък – около 54%. 

Чаша вино. Има и хора, които предпочитат да изпият освежаващо питие веднага след сексуалното удоволствие. Интересното в този отговор е, че при него жените и мъжете са горе-долу в едно и също отношение – 55% за мъжете и 60% за дамите. 

Жените са по-социални. Не, тук не става въпрос, че жените искат да разговарят с половинката си веднага след секс. Напротив – те ги игнорират, защото над 70% от жените признават, че влизат в социалните мрежи или проверяват пощата си след секс. Този отговор е малко противоречив, защото означава или че жените са вече по-заети от мъжете, или че са по-пристрастени към Facebook и Twitter. 

Около 80% от хората правят най-хубавото след секс... Или казано по друг начин, те или медитират, или слушат музика, а някои дори хващат книгата на нощното шкафче. Ако това наистина е така, то тогава има някакъв шанс хората да са станали по-зрели в емоционално отношение и възприемат секса не само като удоволствие, но и като лекарство, което успокоява нервите и ни прави по-спокойни и предразположени да релаксираме. 

Има и по-странни отговори. Сред тях, например, с 10% се нарежда готвенето. Честно казано, такъв отговор е признак на емоционалната затормозеност на жената днес. Около 20% от мъжете споделят, че започват да обмислят наболели проблеми – за колата, за работното място, за това, че трябва да правят ремонт и така нататък – веднага след секс и то в легнала поза в леглото. Вероятно, и при господата има известна доза стрес, която се проявява дори след интимни ласки. Още по-странното е, че над 54% от хората твърдят, че след секс чистят, подготвят тоалета си за следващия работен ден, проверяват нощните новини, а някои дори играят на игри, залагат в интернет или проверяват събитията за предстоящата седмица. 

А вие какво правите след секс?

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook