Какви палта ще са модерни тази зима?
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 15:56

Зимата наближава и съветваме всички момичета да започнат да се оглеждат за връхни дрехи, защото студът е на път да ни покоси. За да не останете необлечени, а и назад с модните тенденции, днес, сме решили да ви дадем напътствия относно това какви палта ще са на мода през тази година. Ами нека не губим повече време и започнем с разясненията сега!

Милитари стил. Макар като остатъчен моден тренд от миналата година, милитари стил е все още номер едно в областта на дамските палта. Дамите, които имат вече такова палто от предишната зима, могат да ликуват, защото ще продължават да са актуални и през този сезон, без дори да е нужно да похарчат и стотинка. Тези палта са готини най-вече защото лесно се съчетават с всякакви ботуши и дрехи, така че ако се запасите с такава връхна зима през зимата, ще ви бъде и лесно, и комфортно!

Тип наметало. Всякакви роби, нестандартни кройки, пончота и дори обемни шалове, увити около кръста с колан са сред най-модерните палта през тази зима. Сигурно вече сте видяли част то дизайните по модните списания. Ако са ви харесали, смело напред – това са хитовете на сезона и ще бъде непростимо за която и да е кокона да пропусне такава придобивка за гардероба й. 

Дълъг косъм. Класическото палто с дълъг косъм от миналия век се завръща с пълна сила. Те са изящни, топли и невероятно луксозни. Старайте се да не взимате имитация или ако го правите, да е наистина качествена. В случай, че не ви се харчат много пари, и искате да спестите за коледните подаръци, няма да сгрешите, ако си купите по-евтиния вариант на този моден тренд, а именно елек с дълъг косъм. 

Дълго палто. Високите дами спокойно могат да се спрат на нещо изчистено и семпло с дължина под коляното. Дори да се спрете на по-екстравагантния вариант, а именно на дължина до глезените, отново няма да сбъркате. Такова палто може да се носи с години, защото модата му не отминава, а и нека си признаем – толкова е елегантно и грациозно, че просто не може да му се устои, нали?

Големи яки. Всяко палто с нестандартна голяма яка ще бъде модерно и хит тази зима. Каквото и да си подберете стремете се яката да бъде шарена, различна или поне асиметрична. Според модните дизайнери именно това е пробивът в модата през предстоящата зима. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook