Какъв подарък избира различният типаж мъж?
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 24.12.2015 в 21:19

Казват, че различните типажи мъже си падат по определен тип подаръци. Накратко, чрез подаръка на мъжа до вас, вие лесно можете да разберете от кой тип е той, както и обратното. Разбира се, тези тенденции може да се разминават при някои господа, защото в крайна сметка всички сме различни, но няма да отречем строгата зависимост, която лесно може да се види само с един поглед под елхата и да се разбере на кой какво му е хрумнало за изненада. Вижте какъв подарък подарява всеки един типаж мъж сега:

Романтичният рицар. Той иска вашата Коледа да е вълшебна, вашият рожден ден – незабравим – а празникът на жената да бъде истинско тържество на всичките ви мечти и блянове. Затова и романтичният мъж най-често прави не толкова подаръци, колкото жестове. Тук дори не става въпрос за цената на подаръка, защото този мъж не е стиснат. Той може, например, да ви подари една обикновена разходка, но тя да е в лимузина по нощна София, придружена със скъпо шампанско и деликатеси от далечни страни в колата. 

Практичният домакин. Този мъж съвсем няма да ви изненадва след третата ви съвместна Коледа, защото обикновено, практицизмът му буквално надхвърля дори вашите представи за разумни подаръци. Такъв мъж ще ви подари тиган или съдомиялна, мечтаната пералня или скъп комплект от прибори за хранене. Той е домошар и иска да знае, че и на вас ви е приятно с него само докато си седите сред уюта на собственото си жилище. 

Мечтаният мъж. Почти винаги ще оставате изненадани от него, защото той не само знае как да ви накара да се усмихнете, но и е и по-добър от вас в задачата ви да определите какво наистина искате, за какво мечтаете. Ако някога сте казали, че от всичко най-много на света искате да видите Венеция или Париж, той няма да го забрави и при най-удобния момент ще ви зарадва именно с подобна изненада. Готов на всичко да ви угоди, мечтаният мъж не пести пари за своята мъжа, а дава дори в повече, за да е сигурен, че тя ще остане доволна и щастлива!

Богатият. За него парите са не средство, а начин на съществуване и най-лошият вариант за него е да ви подари именно това, пари. Но ако случайно въображението го споходи, той може да премине граници, които за вас са недопустими – скъпа кола, екскурзия до екзотични места и дори апартамент. Не му се сърдете, той не иска да ви купува, просто така е свикнал!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook