Как най-често изневярата може да промени една жена?
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 03.11.2015 в 12:17

Изневярата, определено,  е един неприятен и силно емоционален момент, който ако не живота, то коренно може да промени нас самите. В зависимост от това как възприемаме негативните моменти, ние можем бързо да я забравим, но може да изпаднем и в черна дупка и дълго време сами да не искаме да излизаме от нея. Естествено, при всеки изневярата действа по различен начин. Но учените и най-вече психолозите са открили зависимости, които се наблюдават при всички жени, пострадали някога от нелекото изпитание на любовните отношения, наречено изневяра. Вижте как най-често изневярата може да промени една жена и се замислите дали сте готови да приемете тези промени, дали те ще ви научат на нещо, или е по-добре по-бързо да преодолеете емоционалния срив и да продължите напред – такива, каквито сте и с гордо вдигната глава. 

Силно бдителна и недоверчива. В това могат да се превърнат на 75% от жените, които поне веднъж са били предавани от своите половинки. Става ясно, че една жена възприема изневярата като лъжа, която по всяка вероятно, ще я споходи отново, защото самата жена вярва, че тя е виновна за случилото се – просто не е била достатъчно хитра и бдителна за своя избраник. 

Липса на желание да има сериозна връзка в скоро време. Голям брой от жените изпитват тази липса, след като веднъж са били измамени. Накратко, те стават леко черногледи и започват да гледат на мъжете като едни цяло, слагат ги под общ знаменател и отказват да приемат истината, че на всеки се случва подобно нещо, но това не означава, че всяка връзка от тук нататък ще приключва по този начин. 

Склонност да се самообвиняват за всичко. Има и жени, които възприемат изневярата за причина да се смятат за неудачници, за неспособни да дадат на мъжа онова, от което има нужда. Това са жени не толкова с ниско самочувствие, колкото силно наранени и възприели мотото „Щом е търсил нещо по чуждо, значи аз не съм му го дала”. Тези жени започват толкова силно да се вманиачават в тази идея, че са готови да дадат всичко от себе си да се променят, да се усъвършенстват, което в крайна сметка съвсем не е толкова лошо, между другото. 

Някои жени просто спират да вярват в любовта. Не че те никога няма да поискат да имат връзка отново – напротив, някои ще се впуснат в ново любовно приключение даже доста бързо – но те просто отричат любовта такава, каквато я представят по песните и книгите. Такива жени стават рационалистки и започват да вярват, че всичко е въпрос на компромис и съвместимост, а не толкова на страст и чувства. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook