Как да разпознаете флирта от обичайно мило поведение на един мъж
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 05.05.2016 в 19:44

В днешно време да си мил винаги се бърка с флиртуването…Или поне често! Това го слушаме почти непрекъснато и трябва да признаем, че в забързаното време, в което живеем, с все по-груби ставащите хора около нас, да си мил, наистина, се размива с понятието за флирт. Ако вие сте жена и изпаднете в подобна ситуация, едва ли ще ви бъде приятно. Навярно дори ще се засрамите, ако неволно възприемете учтивото поведение на един мъж за знаци за флирт. Добре е да ги различавате и в тази връзка днес, ние ще ви научим как точно да го правите. Вижте как да разпознаете флирта от обичайното поведение на един възпитан и мил мъж:

Отваряне на врата - Дори и да е непознат, ако един мъж ви отвори врата на обществено място, това съвсем не означава, че ви сваля. Истината е, че той дори може да не е видял цвета на очите ви и да е толкова забързан и разсеян, че съвсем да не си мисли за флирт, а просто това да е част от неговото възпитание.

Заговаря ви по време на дългото чакане на някоя опашка - А и има общителни мъже, които наистина предпочитат да прекарат добре времето, даже докато са принудени да чакат на опашката. Това са мъже, които виждат, че и на вас не ви е особено приятно да бъдете заклещени между толкова много хора, губейки ценни часове от деня си. Та те си мислят „Защо да не го прекарам малко по-интересно това губене на време?“.

Готов да е помогне, когато ви види на пътя със спукана гума или друг проблем по автомобила - Да не говорим, че има и мъже, които и само това чакат – ама не защото са големи свалячи, а защото просто обожават да се ровят по колите и да ги ремонтират. Затова и за тях съвсем не е никакъв проблем да спрат и да ви помогнат. Освен това, скъпи дами, трябва да си признаете, че вас съвсем не ви бива в ремонтирането на коли, включително и за смяна на спуканата гума, и е напълно нормално един джентълмен да не ви остави на пътя в безизходица. 

Ще ви остави да го прередите на касата - Ами те мъжете са наясно, че за вас е досадно да чакате на касата, че имате толкова много неща да свършите, а и че най-вероятно в момента силно се изнервяте на тази опашка. На тях не им пука кой знае колко много за 10 изгубени минути от живота им и съвсем спокойно могат да ви оставят да ги прередите. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook