Как да разпознаем, че той ви изневерява?
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 22.11.2015 в 15:55

Някои жени просто имат хобито да живеят в конспирация и да следят мъжете си, мислейки, че те им изневеряват. Но понякога, трябва да признаем, опасенията не се оказват съвсем напразни, а напротив – явни знаци, че наоколо мирише на изневяра. Без значение какви са били подозренията до този момент, сега ще разберете кои са знаците, че той, в действителност, ви изневерява. 

Не мърда без телефона си. И това не е само защото се опасява, че вие ще веднага ще го разровите и разнищите из основи, за да намерите някакъв знак, но и защото чака обаждане – през цялото време и по-скоро в напълно необичайно време, т.е. когато любовниците обичат да звънят.

Да ходи на работа / училище / университет за него вече не е толкова скучно и досадно! Напротив – всяка сутрин той става с охота – и то по-рано – за да се приготви с усмивка на лице, за поредния ден, през който най-вероятно отново ще я види и ще бъде далеч от вас.

Обкръжението му също започва да се променя. В случай, че това се случи, и започнете да виждате нови приятели около своята половинка, това не просто е признак за изневяра,  но и за нещо сериозно. Само си спомнете колко време ви беше нужно да го убедите да се запознае с вашата компания!

Изведнъж той се е превръща в най-отзивчивия човек на планетата. Или поне си придава такъв вид, защото всеки път, когато ви казва, че отива да помогне на техните вкъщи, на приятел, на който все по-често напоследък му се чупи колата или на колеги, той всъщност, се вижда с нея и тези лъжи са само параван за него. 

Все по-раздразнителен е и езикът му, и самият той. За най-малкото нещо той е готов да ви вдигне скандал – само и само да излезе, да се отърве от вас. Ако преди дискутирахте нещата, сега спорите. И ако преди това леко дразнене за вас беше тръпка, сега ясно виждате, че нещата съвсем не са толкова невинни и подпалващи страстта, а истинска причина да си мислите, че ви изневеряват. 

Има и сериозна ревност у него. Правилото, че когато някой изневерява, изпада в паника, че и на него му изневеряват, важи в пълна сила. Човек обикновено очаква от хората това, което самият той им дава, което неименуемо ще доведе до това вашата половинка да започва да ви ревнува от най-малкото нещо!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook