Как да разберете, че сте срещнали сродната си душа?
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 23.03.2016 в 08:50

Сродната душа, макар и много относително понятие, е навярно, нещо, което търси всеки човек. Когато се влюбим, може би, всеки път си казваме „Ето, намерих сродната си душа!“, но малко по-късно се разочароваме и нерядко търсим вина в себе си. Истината е, че вината понякога наистина е в нас, защото се объркваме, защото възприемаме чувствата си по неправилен начин, защото оставаме заслепени. Но има няколко признака, които категорично доказват, че вие наистина сте срещнали своята сродна душа. Или добре – сигурно е на 99%, че сте на правилния път. Как да разберете, че сте срещнали сродната си душа? Ето няколко признака, които говорят именно за това…

Всичко в живота ви започва да се подрежда - Започвате да се мислите как така сте живели толкова неправилно до сега и как така сте се заблуждавали, че сте намерили любовта, след като любовта за вас е вече нещо съвсем друго – не само страст, но и грижа един за друг, не само тръпка, но и уважения. Когато срещнем човек, който наистина ни допълва и става органична част от живота и ежедневието ни, проблемите сякаш започват да си отиват или просто ние осъзнаваме, че това не са проблеми, а съвсем нормални неща, които трябва да ни се случат и ние можем да ги преодолеем.

Започвате да си отговаряте на въпроси, които силно са ви мъчили до сега - Най-често, когато срещнете сродната душа вие чисто и просто започвате да разбирате какво всъщност искате, накъде сте се устремели и с какъв човек искате да постигнете своите цели, мечти…Точно защото се чувствате на мястото си в компанията на дадена личност, вие осъзнавате кой сте всъщност, вие започвате да разбирате защо съдбата е била несправедлива преди с вас.

Вие започвате да оценявате не само човека до себе си, т.е. сродната си душа, но и всички други близки - Това се случва поради простата причина, че любовта ви към този нов и толкова важен за човек е изключително ценна и тя е много по-ценна от парите, от работата, от славата и всякакви други материални и повърхности неща. С една дума, вие започвате да цените хората до себе си, а от там – истинските ви приятели ви стават по-мили на сърце, семейството за вас се превръща в изконна ценност.

Започвате да се радвате на малките неща - Все по-често ще осъзнавате, че истинското щастие не се купува с пари и най-хубавото нещо на този свят е времето, прекарано с вашите любими хора. Малките неща като закуска с любимия човек, радостна новина от приятел и дори слънцето, което изгрява след буря са прекрасни чудеса, за които трябва да сме благодарни!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook