Как да не пренебрегвате околните, когато сте в любовна връзка?
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 31.08.2015 в 13:12

Това е доста често среща синдром – влюбвате се, забравяте за света около вас, за хората, които винаги са били до вас, забравяте за всичко! Единственото нещо, около което се върти ежедневието и свободното ви време е човекът до вас. СТОП! Това не е нито справедливо спрямо близките ви, нито кой знае колко здравословно за отношенията ви. В момента, в който за вас спират да съществуват каквито и да е други хора освен човек до вас, вие започвате да ставате леко обсебващи и дори маниакални на тема любов и връзки. А и нека си го признаем – никога не се знае какво ще се случи в една връзка. Никой не е застрахован от раздели. Кой мислите, че ще бъде до вас, когато той или тя си отиде? Затова и не трябва никога да пренебрегвате вашите близки и приятели. А ако имате трудности да съчетавате нещата, ето няколко полезни съвета, които ще ви помогнат да се избавите от този навик!

Запознайте човека до вас с родителите си. С това засвидетелствате уважение и любов и към половинката си, и към семейството си. В момента , в който те го/я видят, ще започнат да ви канят на вечери и на семейни събития. В това няма нищо лошо – напротив, освен че ще се виждате по-редовно с вашите и ще ги зарадвате с любовта си, ще покажете и на човека до вас, че държите на него! Както се казва с един куршум - два заека!

Събирайте компаниите си. Това ще е истински културен шок и за двете компании – но само първият път! След това ще видите, че подобни срещи ще ви носят само забавление и много разнообразие. Не се знае даже дали двете компании няма да се харесат и дали хората в тях няма също да се залюбят. Защо не? Това се случва доста често – не само по филмите!

Имайте си ден за най-добрата си приятелка или приятел. Няма нужда да влачите половинката си навсякъде със себе си и няма нужда да я/го карате да прави същото. Всяка връзка има нужда от почивка и хората в нея също имат нужда да останат за малко насаме. Имайте си специално местенце и време за среща с най-близкия си приятел или приятелка. Никога не е лошо да се съберете, да обсъдите на спокойствие нещата и просто да поклюкарите.

Оставете човека до вас също да има свободно време за своите близки. Не приемайте за пренебрегване събирането на мъжа до вас с приятели, за да гледат мач или вашата дама, когато излезе по женски в любимия им нощен клуб. Това са нормални неща. Всеки трябва да се ползва със свободата си. Избягвайте тиранията, фокусирайте се върху нормалните отношения!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook