Как да накараш половинката си отново да се възбуди само при вида ти?
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 10.09.2015 в 13:15

Усещаш ли напоследък как тръпката между теб и твоята половинка сякаш бавно си отива или вече тотално се е изпарила? Имаш ли чувството, че между вас сякаш няма нищо повече от приятелство и ако преди при първата минута заедно, единственото нещо, за което сте си мислили, е било секс, сега е по-скоро как да си починете заедно, на кой филм да отидете и как да планувате почивката си и така нататък. Спокойно! Всичко това не означава, че между вас вече няма любов.  Просто вие сте привикнали един с друг, а и по всяка вероятност страстта се е изпарила между вас, но има начини нещата да се върнат по старому. Още сега ще разбереш как да накараш половинката си отново да се възбуди само при вида ти. Ето и нашите специални горещи съвети!

Забравете за анцунга, продължавайте да се обличате така, както се обличали на първите срещи с любимия. И още нещо – не е ли време да разнообразите еднотипното си скучно бельо, какво от това, че си имате гадже? Той има нужда от това красиво и възбуждащо бельо.

Допитайте се до кулинарията на баба ви или казано по друг начин – възползвайте с от ползите на природните афродизиаци като шоколад, джинджифил и аспержи. Тези продукти ще събудят желанието, но и едновременно с това и ще подсилят сексуалната ви мощ – да, точно така и на двамата!

Пробвайте с порно – ако трябва само на шега, но не се знае какво ще излезе. Ами какво ако се окажете и двамата страстни почитатели на филмите за възрастни? Какъв е проблемът да гледате заедно еротични филми? Та нали така или иначе правите всичко заедно вече...

Не му пускайте за известно време и оставете животинският мъжки инстинкт сам да си каже думата. Това е най-хитрият ход, който почти всяка жена е правила поне веднъж в живота си. Гадните жени го правят, освен това, постоянно, и мъжете им още са с тях...

Бъдете импулсивни и спонтанни! Няма нищо по-кофти и невъзбуждащо от планувания секс. Както се казва – я се стегнете, да не сте на 60!? А за да ви накараме да се посрамите още повече – дори някои двойки на 60 може да са по-активни под завивките и от вас! 

Бъдете нежни и агресивни. Редуването на роли във връзката събужда сексуалния апетит, а в крайна сметка - всички са доволни!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook