Как да блокираме негативното влияние на енергийните вампири?
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 29.04.2016 в 21:00

Енергийните вампири са нещо, в което някои вярваме, а други – не. Но тези, които не вярват в съществуването на такива хора и по-скоро на такива човешки аури, едва ли биха отрекли, че нямат познати, изстискващи ги като лимон само след една среща, след един разговор. Точно това е и същината на енергийния вампир – с отрицателното им влияние върху вас, можете да получите главоболие, гадене, дори рязък спад на имунитета. В най-лошите случаи бихте могли дори сериозно или хронично да се разболеете. За щастие, можете и да избегнете всички тези негативни влияния, идващи от енергийните вампири. Ето как:

Медитирайте редовно - Защото дори да спрете да се виждате с хората, които ви приличат на енергийни вампири, едва ли ще можете завинаги да ги отблъснете от себе си, така че превенция винаги е нужна. Нещо повече – енергийни вампири можете да срещнете за първи път и утре и да видите в колко неприятни ситуации могат да ви поставят. За да ги отблъснете предварително, изчистете съзнанието си от негативни мисли. Те са като магнит за енергийните вампири. 

Отвръщайте им с усмивка - Не от сребро или чесън, а от обикновена усмивка или друг жест на позитивно настроение се страхуват енергийните вампири. Дори хората, които не знаят, че са такива, потискат несъзнателно негативното си влияние върху останалите, ако някой им се усмихне, накара ги да се засмеят, приложи им тактика за избистряне на ума от отрицателни мисли и емоции. Сега виждате ли защо на усмивката й казват най-доброто оръжие за толкова много лоши неща?

Не се поддавайте на техните провокации - Пак повтаряме – те дори могат и да не съзнават какви са и какво ви причиняват, следователно и тези провокации биха изглеждали неволни. Най-често става въпрос за създаване на конфликтна ситуация, в която вие за нищо на света не трябва да се поддавате на емоциите, да не влизате в скандал или кавга. Друг момент при енергийните вампири е, че те често ви заливат с информация, разказват ви случки и истории, от които имат една-единствена цел, а именно да ви накарат да ги съжалявате. Каквото и да усетите, не го правете. Съжалението отключва мотивацията и енергийните полета на вампирите и те още по-силно започват да ви влияят зле. 

Заобиколете се от положителни и позитивни хора. Тогава, дори случайно да срещнете негативен енергиен вампир, вие ще знаете как да реагирате и да се предпазите от неговото влияние!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook