Къде не трябва да правите секс?
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 17.07.2015 в 12:29

Всички много обичаме да се правим на умни и креативни, когато става въпрос за по-нестандартен секс. Така например, в нета можете да откриете хиляди статии с предложения за по-необичайни места, на които задължително трябва да опитате секс приключение поне веднъж в живота. Ние обаче ще обърнем нещата и ще ви помолим, или поне ще ви посъветваме, да не правите секс на следващите места. На някои от тях ще се разочаровате, а на други могат да ви се случат и някои неприятни неща. 

На работното място. На филми изглежда адски страстно и романтично, но в действителност, може да завърши трагично. Сексът на работното място би могъл да ви струва най-малкото солидна глоба и най-много кариерата ви.

В кола, която се движи. Истината е, че трябва да владеете всички пози от Кама Сутра или да сте истински секс гуру, за да успеете да изпитате каквото и да е удоволствие в толкова тясно и постоянно друсащо се пространство.

Сексът на плажа е мит – особено ако е върху пясъка. Експертите са категорични: 20 минути „въргаляне“ в тази напоследък все по-ниско стерилна среда може да ви докара поне 5 инфекции. 

В планината - на скалите. Така, това наистина е романтично, но толкова е и опасно. За щастие, в Бълария все още няма регистрирани подобни инциденти, но ако не сте катерачи или акробати, може да сте сред първите. 

В обществения транспорт. Сериозно ли? Поне малко не ви е ли гнус? Честно казано, сме склонни директно да ви забраним подобно изживяване. По автобусите или има прекалено много народ (всички сме се возили в автобус номер 280 в София), или много микроби.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook