Изумително – за тези неща, жените винаги успяват навреме!
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 04.05.2016 в 15:40

За жените сме свикнали да казваме, че са царици в закъсненията. Без значение в колко часа ще им определят среща, почти сигурно, че е те няма да успеят нито да се оправят, нито да стигнат на време за нея. Но колкото и изумително да ви се стори, за следващите неща, дамите винаги успяват – и то на време. Вижте за какво и по какви поводи жените не закъсняват, та макар и на пръв поглед това да не ви звучи типично за тях:

Навреме и дори преждевременно успяват да плануват ваканцията за лятото, та макар и още тепърва да е настъпила новата година - Такива са жените – когато става въпрос за удоволствие, което не искат да пропуснат и за което искат да намерят най-добрата оферта, те не губят време, а напротив – предварително уреждат всичко, без дори на вас още да ви е хрумвало кога точно ще ви се полага отпуската за летните дни от годината. Те не само са наясно с предложенията за ваканции през предстоящия иден сезон, но и са направили нужните запитвания и предварителни плащания, за да осигурят почивката мечта!

За маникюр - Всъщност, без значение за каква разкрасителна процедура става на въпрос, жените са на време. Това много често кара мъжете им да си мислят, че козметичката всъщност не е точно козметичка, а тайната им среща, изневяра. Да, ама няма такива неща – това си е наистина козметичката и дамата на вашето сърце наистина никога не закъснява за уговорките с нея. Та те са толкова важни!

С подаръка за ваш близък - Ще се учудите, но жените не просто са подготвени за това, ами и ще ви изумят с ловкостта, с която са приготвили изненадата за рождения ден на вашата майка или на най-добрия ви приятел. Тук играе факторът „искам да се покажа в най-добра светлина“, а когато става ъвпрос за него, дамите наистина могат да превъзмогнат и най-вредните си навици, включително и закъсненията си.

С проверката на статуса във Фейсбук на нейна голяма съперница - Вие още може да не сте разбрали, че дадена позната на вашата дама ще се жени, но пък тя е вече наясно къде ще бъде сватбата, кой е избраникът и дори колко струва сватбената рокля. Дамите наистина имат общо с природата на змиите понякога и няма да отречем, че когато става въпрос за конкуренция и съперничество, те могат да бъдат доста добре подготвени не само предварително, но и за два хода напред в бъдещето!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook