Избираме абитуриентска рокля според фигурата си!
Публикувано от carnage89   В категория Приятели и училище   На дата 23.03.2016 в 11:54

Трудно е да се примирим с недостатъците на тялото си понякога, но не трябва да забравяме, че както лоши, имаме и добри страни. Затова и е толкова важно да сме внимателни в своите модни решения. На преден план винаги трябва да остават предимствата и с каквото можем да прикрием недостатъците. Това е особено важно правило за дамите, които ги очаква важен повод. А първият толкова важен повод за всяка една млада дама, разбира се, е абитуриентският бал. Ние решихме да се включим в тяхната подготовка с малко помощ и съвети именно в тази насока – как да подберат рокля, която едновременно да прикрие недостатъците, и да изведе на преден план предимствата. А защо толкова рано говорим за бални рокли ли? Че как защо, та подготовката за абитуриентския бал започва от рано, нали така? Ето ги и нашите съвети за избор на рокля според фигурата за завършването:

Ако имате малък бюст - В този случай, дамите най-добре да се спрат на корсет. Той може да е с малки подплънки. И без тях обаче, стегната структура на корсета ще направи гърдите им да изглеждат по-големи. Освен това, жените с малък бюст обикновено имат тънка талия – предимство, което не трябва да скривате по никакъв начин!

Фигура тип ябълка - В тази хипотеза пък най-добре е да се придържате към актуалната модна тенденция – а именно висока талия. С нея ще прикриете недостатъка си – липсата на добре подчертана талия и ще оставите на преден план и като акцент хубавите си рамене, дългата шия и дори ако искате дългите крака.

В случай на пълни крака - Не е нужно да гладувате месеци наред само и само да изглеждате перфектни на бала си. Момичета, с драстични диети ще си изгубите хубавия бюст и подчертаното дупе. За да прикриете пълните крака, можете чисто и просто да заложите на разкроена рокля – тип балеринска също става. Освен това, тези модели не са прекалено елегантни (каквито ще бъдат повечето рокли на абитуриентския бал), а доста шик и съвременни!

 

Прекалено широки рамене - Макар и малък процент дами да страдат от този недостатък – особено в младежките си години – това си е проблем, който, все пак, може да се прикрие. В случая, ние ви съветваме да се спрете на рокля с презрамки. Те може да са и тънки, и дебели, но задължително горната част на вашия тоалет трябва да не е прекалено набиващ се на очи, а напротив – съвсем леко и изтънчено подчертаващ талията и краката!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook