Истини, с които трябва да си наясно преди срещата с лошото момче
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 03.11.2015 в 12:27

Типовете мъже можем да категоризираме по различни начини и в крайна сметка да имаме пред себе си различни персонажи, които да преценяме и от които да избираме. Но какъвто и да е критерият на това разделение, трябва да признаем, че винаги ще има типаж лошото момче. Нещо повече – няма жена, която веднъж поне в живота си да не му се е поддавала, да не е изпитвала невероятно силно влечение към лошото момче. В случай, че ви предстои първа среща с лошото момче скоро, добре е да сте предварително наясно с няколко факта. Казваме ви ги не за да ви откажем, а за да ви предупредим, да ви спасим от големи и силни разочарования. 

Вие най-вероятно не сте единствената му среща...за седмицата! С две думи, вие просто не сте единствената. Лошото момче винаги има още няколко срещи и за него това е нормално. Той знае, че вие сте наясно с природата му и затова не крие, че ще се среща и с друг жени. Прави го дори и в момента. Освен това, лошото момче винаги има и няколко жени, за които нищо не е казвал никога и никой не знае, така че ако ще се борите за него, пригответе тежката артилерия, дами. 

Той няма да се промени. Дори да покаже по-различно отношение към вас, знайте, че това е временно. И дори да ви докаже, че за него значите нещо, не се вкарвайте в илюзии, че някога лошото ви момче ще се промени. Той не само ще запази природата си, той се гордее с нея и знае, че това е начинът му на живот, не би се простил с него просто защото му допада. 

По-добре е да не се влюбвате първи. Ако можете да устоите на лошото момче, дайте всичко от себе си и направете така, че да го изправите – оставете той първо да се влюби във вас, за да знаете какво може да даде като максимум от себе си, за да спечели една жена. Не си мислете, че това е трудно. Всъщност, и лошите момчета се влюбват, даже доста по-често, отколкото предполагате!

Играйте по неговите правила. Да бъдете наивна и примира съвсем не е най-добрата тактика за среща с лошото момче. Напротив – ако искате да оцелеете и да запазите позиции в началото на тази бурна връзка, задължително се придържайте към неговите правила. В началото на лошото момче това може и да не му хареса, но в един момент ще разбере, че с вас трябва да се внимава и вие ще поведете с една точка!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook