Идеи за лесна и креативна организация на вашите шалове
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.11.2015 в 16:58

Шалове са неизменна част от женския гардероб, а тенденцията и мъжете да ги носят все по-често, става  също, доста осезаема напоследък. Има дами, които могат да се похвалят с едва един-два шала, и за тях подредбата на аксесоарите едва ли представлява кой знае каква сложност. Обратно – жените, които имат мания на тема шалове и всякакви подобни аксесоари, по всяка вероятност, са снабдени с колекция за летните дни и такава за по-студено време. При тях организацията на шаловете може да се превърне в трудност. За тях приготвихме следващите креативни и лесни идеи за подредбата на шаловете. 

На закачалка с няколко халки. Добавете няколко халки от метал или пластмаса на една закачалка и окачете всички шалове. Така, те винаги ще са в гардероба – прилежно подредени, а не разпиляни и в близост до дрехите ви, с които в крайна сметка трябва да съчетавате своите шалове. 

Сгънати в допълнително шкафче за бельо. Ако имате такова, възползвайте се от свободното място и организирайте шаловете си, като си сгънете и оставите ръбовете им да се виждат, за да имате всичко пред себе си, когато трябва да завършите своя тоалет и към него да прибавите най-подходящия като материя и цвят шал. 

На закачалка. Имаме предвид на онези закачалки, типични за банята и служещи да очакваме хавлиените кърпи на тях. Наредете шаловете си и ако са в повече, разделете ги на две групи – по цветова гама или според сезона им, т.е. според плътността и дебелината. 

В раклата на дивана. Колкото и да ги подреждаме, шаловете често се разпиляват из целия гардероб, а това създава истински хаос. Не си го причинявайте и се възползвайте от мястото в раклата на дивана. Подредете там шаловете, а ако ви остане още малко пространство, наредете тук и ръкавиците, коланите, шапките и най-скъпите си чанти, за да ги опазите непокътнати. 

В кутии за обувки. Най-често, жените, които обичат много шалове, обичат и да имат много обувки. Използвайте празните им кутии, за да подредите прилежно своите шалове и да няма повече истински хаос в гардероба ви. Това е добра идея, защото избягвате и праха, а освен това кутиите могат да се наредят една върху друга и дори за чар да се облепят или декорират по ваше творческо усмотрение. 

С щипки за пране. Намерете място, където да ги забиете с пирон една до друга и окачете шаловете креативно, артистично и най-вече по линията на така обичания от всички ни Винтидж стил!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook