Грешните подходи в нанасянето на спирала за очи
Публикувано от carnage89   В категория Козметика и хранене   На дата 30.03.2016 в 16:42

Спиралата е не просто основна част от несесера ви за грим, но и най-лесният инструмент за привеждане в добра визия – дори когато нямате време за поставяне на по-специални продукти като червило, молив за очи, фон дьо тен, пудра и т.н. Истината е, че със спирала за очи можете бързо и лесно да прикриете уморения или болнав вид, а също така и с нея е напълно достатъчно да създадете ежедневна рутинна процедура за грим – е, няма да е лошо към спиралата да добавите поне гланц за устни и малко руж за скоростното и лесно постигане на перфектна визия за всеки ден. От друга страна обаче, ако спиралата е вашият основен грим, изключително рисковано е да не се справяте с него правилно. В общи линии, жените несъзнателно правят много грешки в нанасянето на спирала за очи и днес е време да разберете кои са основните сред тях, за да спрете да ги повтаряте и вие:

Обратна последователност - Практика е жената да започва да гримира миглите от горния клепач, но истината е, че правилният метод е да се стартира от долните мигли. По този начин не само ще избегнете неприятното зацапване на клепачите, но и ще постигнете по-впечатляващ ефект на неустоимия поглед. 

Като стана дума за зацапване - То наистина е доста досадно, но има и още един сполучлив метод срещу въпросното зацапване. Поставяйте върху клепача една лъжичка – било то чаена, или супена – и така няма да имате никакви черни точки, след като нанесете спиралата си. 

Постоянно вкарване и изкарване на четката - С това няма да успеете да загребете повече количество туш така или иначе, но пък проблемът, който ще си причините е по-бързото изсъхване на спиралата. Колкото повече въздух влиза в тубичката, толкова по-бързо ще изхабите хубавата си спирала. Това, между другото, води и до друг извод: незатварянето на спиралата плътно също води до преждевременното й изсъхване. 

Миглоизвивачката след спиралата – наистина ли? Момичета, в тази последователност, също няма нищо логично. Цялата ви спирала ще остане върху уреда за извиване на мигли, ще трябва отново да нанасяте туш, а и самите ви мигли ще бъдат подложени на невероятен стрес от толкова много извиване, мазане, извиване и мазане...

Разреждане на спиралата - Последно, но не по важност, бихме искали да ви предупредим, че веднъж изхабила се или изсъхнала спирала, вече не може да бъде възстановена. Ако я разреждате с вода, ще я развалите тотално, а ако слагате каквито и да е други течности, подлагате на риск и зрението, и очите си.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook