Ето по кои признаци да разберете, че от него ще излезе страхотно гадже
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 04.05.2016 в 10:20

Първите седмици и месеци в една връзка са ключови, но често, само жените са склонни да наблюдават за малките признаци, които да и подскажат, че може би, точно този мъж е идеалният за тях. И ако господата предпочитат в началото да се впуснат по течението и да се насладят на мига, то дамите ще разчитат всички тези знаци доста съсредоточено и внимателно. Ако и вие сте сред тези жени, то тогава следващите признаци ще ви покажат, че точно той вероятно е правилният ви избор, защото от него ще излезе страхотно гадже. Ето по какво да го разпознаете още в самото начало на вашите взаимоотношения:

Интересува се от приятелите, за които сте му разказвали или вече запознали - И той не просто ще пита как са те, ами ще ви задава и директни въпроси, свързани с онази ваша приятелка, която последния път дойде на срещата развълнувана, че може би, човекът до нея най-накрая ще й предложи брак или съвместно съжителство. Накратко, той се интересува от вас и затова всичко важно за вас е важно и за него.

Той ви прави комплименти и в най-нелепите ситуации - А не само когато сте се натокали за гореща среща или важно събитие. Той ви вижда като секси парче дори докато правите неделната си пица у дома заедно и сте целите изцапани в брашно и доматен сок. Защото сексът за него е нещо повече от еротика и фантазия, а истински необикновен и вълшебен момент, прекаран с вас.

Той ви кара да се успокоявате дори когато имате проблем - И всеки път, когато ви накара да излезете, за да се разсеете от дадена ситуация, в която сте изпаднали и за която се притеснявате, вие наистина успявате да се почувствате по-добре след срещата с него. Затова и трябва да сте наясно, този човек умее да говори с вас, да ви повлияе положително, следователно наистина по един или друг начин той е вашият човек!

Той приема странностите ви за нещо необикновено! - И затова нито ще ви се подиграва за тях, нито ще ги изтъква като нещо толкова странно. Всъщност, всеки ваш необичаен навик за него е нещо прекрасно и част от същността си. Затова и той го възприема за уникална ваша черта.

Склонен е да ви остави да си почивате, когато наистина не сте в настроение за срещи - Защото той знае, че с вас е приятно, когато и на вас ви е приятно. И никога няма да ви накара да се виждате само защото той има нужда. Той е човек, който иска да споделя с вас времето, а не да ви го краде, когато искате да прекарате малко дни или часове насаме със себе си.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook