Ето кои са причините да не живеете по начина, по който заслужавате!
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 31.03.2016 в 21:03

Хората имат склонността да вярват, че едни са обичани повече от съдбата, а други сякаш винаги са с лош късмет и причината за тяхното нещастие е най-вече кармата. Това са хора, които не просто не живеят живота си по начина, по който заслужават, но и не могат да намерят причини в това, откъдето и тръгва невъзможността им да преодолеят спънките, препятствията и изобщо съдбоносните перипети по пътя към мечтите и големите цели. Ако и вие се чудите защо не живеете живота си по начина, по който заслужавате, много е възможно причината да бъде една от следните:

През повечето време обмисляте резултата на дадена задача или цел, докато за самото й осъществяване не влагате нужното време - С други думи, прекалено много обмисляте нещата и накрая, не ви остава време, сили и мотивация за реално действие. Хубаво е постъпките ни да бъдат предварително проектирани и разиграни в съзнанието ни, но истинското щастие, истинският живот идват с истинските действия, тук и сега!

Нямате подкрепа от хората до вас - Без подкрепа няма как да успеете в живота. Хората, които са постигали невъзможното, всъщност, са хора, в които другите са вярвали безрезервно. Така, те не са били потискани от неприятното усещане, че може би, ще се провалят. Напротив – някой зад гърба им постоянно им е казвал, че ще успеят и в крайна сметка те наистина са успявали. Защото успехът започва тогава, когато повярваш в него!

Не можете да рискувате - Най-често невъзможността да поемате рискове идва от дълбокото чувство на страх, че всъщност, ще се провалите и в крайна сметка усилията ви няма да пожънат никакъв успех. Прекалено рискованите постъпки наистина не трябва да се толерират, но и да играеш само на сигурно не е работа. Ако живееш по този начин, не очаквай нещо повече от посредствен, монотонен и дори скучен начин на живот. 

Вие самите не знаете какво искате, как искате да живеете да живота си - Преди да имате начертани цели, не може да очаквате нещата да ви се получават. Трябва да сте наясно на какво държите най-много, от какво можете да се откажете, без какво не можете да живеете каквото ще да става! Едва когато мечтата или целта е проектирана в съзнанието ви, можете да фокусирате цялата си енергия в нейното осъществяване. За всеки човек щастието представлява нещо напълно различно. То няма да дойде, ако не знаете какво е за вас!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook