Ето как обикновените неща стават прекрасни, когато сте влюбени!
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 22.03.2016 в 09:03

Да си влюбен е най-хубавото нещо, което може да ти се случи. Но когато си влюбен, сякаш и всичко останало – дори най-обикновени ежедневни случки и задължения, занимания и активности, сякаш са по-страхотни от всякога. Всичко е свързано с пеперудките в стомаха и всичко сякаш е по-атрактивно от всякога. Вижте няколко типични неща, които силно се променят и стават невероятно прекрасни само защото си влюбен сега:

Да отидете на кино - Нищо не може да се сравни с първото ходене на кино с гаджето ви, нали? Дори и момичето да е задължено да гледа поредният епизод на Хобити или на нещо подобно, което дори не разбира като идея и е толкова различно то европейското кино, което предпочита, тя ще е щастлива само защото и той е щастлив, до нея…

Да си сготвите заедно - Малко са хората, които наистина обичат да готвят! Но ако го правите с половинката това занимание става по-забавно от всякога. Обикновени спагети стават истинско приключение, а ако си направите ястия, включващо и афродизиак, нещата стават наистина пикантни и неустоими!

Да си избирате подаръци за Коледа - Едно е да избирате подарък на мама и татко, но друго е с часове наред да гледате най-обикновени картички, които най-добре е паснат на подаръка по цвят и дизайн и най-силно ще се синхронизират с нейния и неговия характер.

Сякаш никога досега не сте правили секс… - Когато сме влюбени и 10 минути гушкане в леглото може да е изключително възбуждащо, а самият секс е толкова уникален, че ви държи влага още поне два дни за напред. Важното в случая е да запазите тръпката, но ако любовта е истинска, това няма да е особено трудно!

И най-краткото смс съобщение значи нещо за ваc - „Добро утро!“ в 8 сутринта може и да ви събуди и да не сте супер очаровани, особено ако сте решили днес да не ходите на работа или на училище, но ако е от любимият човек, какво значение има! Това съобщение значи, че той или тя мисли за вас, така че вие сте до върха на небето от щастие и даже сте готови да промените решението си за да бягство от училище или работното място!

 

Когато чуете нещо за своя бивш или бивша, не ви пука или напротив – радвате се на добрите новини! Всъщност, точно тук се появява и доказателството, че любовта ни прави добри! Ако се радвате за щастието на старата половинка, не просто сте я забравили, ами сте щастливи с новата!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook