Ето ги и филмите, които се препоръчват на всяка двойка!
Публикувано от admin   В категория Телевизия и кино   На дата 12.08.2015 в 12:35

Без значение дали търсите по-забавен и непрофесионален начин да подобрите отношенията си, или просто искате да разнообразите вечерите, прекарани у дома, вие и вашата половинка следва задължително да изгледате няколко филма. Те са изцяло посветени на любовта и интимните отношения, но освен че са интересни, биха били доста полезни за вас и връзката ви. Ето ги и конкретните филми, които се препоръчват на всяка двойка!

  • Тетрадката 

Тази уникална любовна история ще разтопи и най-леденото сърце, т.е. ако искате половинката ви най-накрая да покаже някаква емоция и да изрази чувствата си, след този филм няма как да остане безразлична или мълчалива. Тетрадката е истински шедьовър в областта на мелодрамите, но интригуващата й сюжетна линия би могла да разтопи сърцето и на най-коравия и сериозен мъж!

  • Мистър и мисис Смит 

Категорично, този филм е идеален за двойките, защото ако жената ще го хареса заради любовната история, то мъжът няма да скучае поради две основни причини. Първо, тук има много екшън, а момчетата обичат това. И второ – участието на Анджелина Джоли – без значение от историята и жанра на филма – винаги действа като стимул на един мъж. 

  • Форест Гъмп 

Вечната класика Форест Гъмп, по принцип, трябва да се изгледа минимум два пъти в живота и ако вече сте се насладили на филма един път, идеалният вариант да повторите е да го направите с любимия човек. Вълнуващ, поучителен и незабравим, този филм ще ви сплоти и ще събуди теми за разговор, което си е доста добре в случай, че напоследък, забелязвате как темите ви за дискусии сякаш се изчерпват и изпадате в рутината. 

  • Сватбата на най-добрия ми приятел 

Не само защото се говори за сватби и приятелства, но и защото филмът е много интересен, Сватбата на най-добрия ми приятел е отличният вариант да прекарате една спокойна петъчна вечер. Награден с много награди – включително и за комедия на годината – с него ще се забавлявате и то заедно, като една нормална и образцова романтична двойка. 

  • Когато Хали срещна Сали 

Отново една отлична класика за запълване на дупките в списъка Филми на всички времена. Ако не сте го гледали още, значи задължително трябва да направите неделна кино вечер с любимия човек и да се заредите с вкусна храна и този уникален филм. Историята е ясна на всички, но тя трябва да се види и да се преживее, а когато я преживявате с половинката си, емоциите, категорично, са по-силни и приятни!

  • Какво искат жените 

Вашият човек най-накрая ще си даде ясна представа какво искат не само жените в цялост, но и вие конкретно.  Освен това, филмът е много забавен и смехът ви е в кърпа вързан. А какво по-хубаво и искрено има в това да видите как една двойка се забавлява, без да са нужни други хора за това?

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook