Ели Гулдинг разказва за своите здравословни навици
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 29.11.2015 в 16:56

Ели Гулдинг е един от големите тийн кумири на съвремието ни. Стотици момичета искат да приличат на красивата певица и не по-малко мъже са й хвърлили око заради големия й талант и още по-голямата й естествена красота. Но за да се поддържа в този изряден външен вид Ели си има своите собствени малки дамски тайни. Певицата твърди, че силно вярва в здравословния начин на живот, който е пътят към трайната красота от естествен тип. Пред камера Ели Гулдинг разказа за нейните собствени правила за здравословния начин на живот и посъветват всички жени да последват примера й. Ето за кои здравословни навици разказа певицата. 

Ели Гулдинг обича себе си – включително и пороците си Тя е на мнение, че жената не трябва да се страхува или изнервя от своите недостатъци. Всички ние ги имаме и без тях, по-скоро изглеждаме изкуствено и някак си незавършени. Затова и Ели Гулдинг винаги е приемала своите пороци като част от себе си и не е била във война с тях, т.е. живее с тях, а често дори ги представя и като свои силни страни. Красотата започва от вътре според певицата, ние не само я носим, но и я чувстваме, предаваме и говорим с тялото и движението си за нея. 

Храненето е най-важното нещо Или както казва русокосата певица, задължително е всеки от нас да си хапва като истински шампион. Ограничаването в храната води до смущения в 90% от случаите си, а в останалите 10% не ни помага толкова, колкото ни вреди. Разбира се, Ели Гулдинг е против преяждането, за нея по-важно е хранителният режим да бъде добре балансиран и винаги разнообразен. 

Без тренировка, няма здраве и хубаво тяло  В тази връзка, Ели Гулдинг винаги набляга на силовите тренировки. Певицата твърди, че предпочита да си хапне повече, но след това да изгори калориите в залата, отколкото да не яде и в същото време да може и да не тренира толкова често и усърдно. Според личния треньор на Ели Гулдинг,т я е истински шампион в издържливостта на нелеката му фитнес програма. 

Сила е основата на всичко  Ели Гулдинг смята, че дори да сме нежната страна на човечеството, жените трябва да са силни. Слабостта за нея не е красота, а по-скоро порок, който с времето започва да се проявява все по-осезаемо и по-осезаемо. Ели Гулдинг добавя, че всяка зима се зарежда с хранителни добавки, за да си набави нужните витамини и минерали за повече сила.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook