Джинджифилът е полезен, но как да го консумирам?
Публикувано от admin   В категория Любопитно и забавно   На дата 26.08.2015 в 13:12

Едва ли не сте чували за подправката джинджифил и едва ли не са ви казвали колко полезна и благоприятна за външния ни вид може да бъде тя. Да, така е – всички сме чували за чудодейния джинджифил, но малцина знаем как точно да го консумираме. Време ви и вие да го използвате поне за част от уникалните му предназначения със скоростно действие. Ето как точно да употребявате джинджифил и да подобрите здравето и живота си изобщо.

Джинджифилът пречиства кожата. Ако страдате от хормонални проблеми, акне или лоша имунна система, лечението ви трябва да започне отвътре, като в борбата с токсините джинджифилът доста ще ви помогне. Най-добре е да го купувате в суров вариант, а не вече стрит във вид на подправка. Той се продава като корен, така че само трябва да настъргвате по около 10 грама от него и да го прибавяте към ястията си. 

Чай от джинджифил вместо кафе. Някои хора имат нужда от енергийна напитка сутрин, но кафето, както знаете силно дразни стомаха и може да не е най-добрият вариант. Заменете го с чай от джинджифил, който има не само силно стимулиращо и ободряващо действие, но и подготвя организма за смилането на храната, която ще консумирате, както и за дълъг напрегнат ден. Джинджифилът, между другото, подобрява функцията на мозъка и е отличен вариант за периодите на подготовка преди изпити.

Полезно, приятно и забавно.  Джинджифилът като съставка в много алкохолни коктейли намалява действието на алкохола – най-вече вредното – и ви дава възможност едновременно да се забавлявате и да не страдате здравословно от това забавление. 

За красива и сийяна кожа. Сред най-хубавите качества на джинджифила е фактът, че той е универсално почистващо и регенериращо средство за хубава и здрава кожа на лицето. Това означава, че можете да си правите разнообразни маски с него без значение дали сте с кожа от мазен или сух тип. И в двата случая подправката ще стимулира производството на колаген и ще намали мъртвите клетки по лицето, което неименуемо ще ви направи по-красиви и сияйни през целия ден – без дори да е нужно да ползвате кой знае колко скъпи козметични продукти. 

Супер силен афродизиак. Не е тайна и фактът, че джинджифилът е мощен афродизиак. От векове той се разпознава като сексуално оръжие, с което можете да накарате партньора си да стане истинска машина. Освен това, подправката събужда желанието, увеличава либидото и може да накара дори най-студеният човек да има силни сексуални желания от раз и през целия ден или вечер след консумация под формата на дресинг или допълнително овкусяване на печени ястия. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook