Дребни, но важни хитринки за бързо отслабване от спортни експерти
Публикувано от admin   В категория Козметика и хранене   На дата 21.08.2015 в 13:25

Според спортните експерти, в някои случаи и за много хора са необходими по-малко усилия, за да се достигнат желаните килограми, перфектната фигура и добре изваяното тяло. С друг думи, гладуването и прекалено изморителните тренировки не винаги са задължителни, а напротив – има дребни, но много значителни хитринки, които могат да ви помогнат за по-бързото отслабване и за стягане на тялото. Днес, ще ви изброим част от тези тайни, за да можете най-накрая да поставите край на лишенията в менюто си и да си починете от многото фитнес, който ви изтощава до краен предел. 

Закусвайте! С времето, тялото ви ще свикне да приема по-голямо количество сутрин и по-малко – вечер. Това само по себе си вече е изпълнение на първата ви мисия, а именно скоростно горене на калории. Диетолозите са категорични – ако по-голяма част от нужните за деня калории се приемат до обяд, мазнините просто няма да ви се трупат по тялото, а ще бъдат изразходвани през дългия работен ден. 

Заложете на кратката силова тренировка. Ново проучване доказва, че 40-минутна тренировка на ден (но такава, която се повтаря всеки ден) със силови упражнения и без почивка дава по-добри и по-бързи резултати в преборването на излишни килограми. Ключът към успеха в случая се дължи на моменталното натоварване на тялото, внезапното му изтощаване за няколко минути, което подсилва по-скоростното топене на мазнини и по-трайни резултати. 

Задължително включете в менюто си поне една супер храна. За щастие, имате голям избор – годжи бери, лимец, ленено семе, джинджифил, броколи и така нататък. Супер храните в повечето случаи са калорични, но те засилват имунитета, за да гонят токсините, не позволяващи бързото горене на калории, и стимулират метаболизма за лесното усвояване на продуктите, минералите и витамините. Разбира се, ако имате наднормено тегло, дозата супер храна за деня не трябва да превишава 100 грама дневно, ако искате моментални резултати. 

Възползвайте се от всяка възможност да се раздвижите. Истината е, че и най-малкото движение ви помага в горенето на калории. Затова, ползването на стълбите, прибирането от работа пеш, тренировките в седнало положение, докато гледате телевизия и дори основното почистване на дома, от което знаете, винаги се изпотяваме до краен предел, са ползотворни занимания, които поддържат мускулатурата в идеално състояние с цел да възприемат тренировките максимално добре и здравословно. Нещо повече – такива малки движения през деня могат да заменят и пропуска на фитнеса, когато нямате време. 

Повече вода, по-малко килограми. Последно, но не по важност, водата изиграва важна роля в рязкото ви отслабване. Тя подтиска глада и създава благоприятна среда за полезните калории да се усвоят по-бързо, респективно и да се изгорят по-лесно. Особено полезно е да пиете вода непосредствено преди и след, а също така и по време на хранене. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook