Дънките – моден тренд на сезон Есен / Зима 2015 година
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 06.11.2015 в 14:39

Дънките са генерална модна тенденция, която сякаш е на почит през цялата година и без значение от конкретния сезон. През сезон Есен / Зима 2015 година обаче те са особено силно акцентирани в не малко колекции на видни дизайнери и известни модни къщи. Нещо повече – през този сезон получаваме възможността да си подберем модел според фигурата и личните ни предпочитанията, тъй като предложенията съвсем не са малко. Това е така, защото сезон Есен / Зима2015 година носи следни модните тенденции за денима. Вижте ги и преценете на какво да се спрете и самите вие. 

Тийн, тип цигара. Не само кройка тип цигара, но и малко тийн елементи няма да са излишни за дънките ви в гардероба през този сезон. Спрете се на малко по-младежки дизайн или нестандартна декорация, защото това ще е истински хит тази година. Относно цветовете – имате свобода на избор, но избягвайте сивото и заложете на класическия деним цвят или черното, за да скриете излишните килограми. 

Скъсани дънки. Някои хора ги носеха през изминалите години с риск да бъдат демоде, но през сезон Есен / Зима 2015 година те отново се връщат на мода. Кръпките се срещат в долната част на крачолите, докато самите разрези се наблюдават в горната част на модела. Дори да нямате средства да се сдобивате с нов чифт дънки тази година, можете да бъдете модерни, като орежете някои стари дънки. Подгънете ги в долната част, ако не обичате кръпките. 

Висока талия. Миналата година носихме поли и официални панталони с висока талия, а през тази есен и зима можем спокойно да наблегнем на дънки с висока талия. В долната си част те са или свободно падащи без разкрояване, или изцяло прилепнали по крака ви, отново в стил цигара. Високата талия е идеален начин да прикриете излишните килограми, а освен това са и супер елегантни – най-вече в съчетание с риза или хубаво, изчистено сако в стандартна кройка с дължина малко над коляното. 

Тип гащеризон. Ако сте любителки на малко по-неочаквани комбинации в облеклото си, за вас модният тренд деним за 2015 година задължително трябва да се отрази под формата на гащеризон. Това е по-необичайна дреха и може би, в повечето случаи се съчетава трудно, но ако имате правилен подход и знаете как да носите облеклото си, ефектът ще бъде уникален. Най-лесната комбинация за един деним гащеризон е с тениска, спортно-елегантна риза или вълнен пуловер! 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook