Да разбием митовете за изневярата!
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 21.07.2015 в 12:01

Кой изневерява повече? Какво означава изневярата за единия и за другия пол? Това са все въпроси, чиито отговори често ни създават грешна и невярна представа за изневярата. Нещо повече – съществуват множество митове за нея и вярвайки в тях можем или да се подхлъзнем, или излишно да подозираме своя партньор – постоянно и праволинейно, а знаем, че това не е особено здравословно за една връзка. Така че нека не се втеляваме, а директно да разбием най-големите митове за изневярата още сега!

Ако си нещастен във връзката си, задължително, рано или късно ще изневериш. Това не е точно така, защото различните хора приемат неуспехите си по различен начин. Не е вярно и, че всеки, който претърпи разочарование в отношенията си с любимия човек, ще изневери. Все още има останали честни хора, които първо ще прекратят връзката си, а после ще се впуснат в друга.

Изневярата е само сексът с друг човек. Е, сериозно ли? Значи честите срещи, целувките, романтичните думи с друг човек за вас не са изневяра и ако любимият ви го прави зад гърба ви, вие ще сте ок с това ли? Едва ли...

Мъжете винаги са изневерявали повече! Няма такава зависимост и изобщо едва ли би могло да се проведе някакво реалистично проучване в областта – просто защото жените са по-добри в прикриването на чувствата и емоциите, а мъжете в голяма степен не обичат да говорят за личния си живот, т.е. точните данни и цифри за изневеряващите никога не са съвсем точни.

Ако някой ви изневерява, той просто не ви обича. Не! Просто този човек може да не е сигурен във вас или моногамията за него да е изключително трудна за постигане. Друг е въпросът вече дали бихте искали да прекарате живота си с подобна личност.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook