Да поговорим за най-големите разочарования в секса!
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 17.08.2015 в 12:32

Има едни конкретни секс пози, фантазии и планове, които колкото и уникални и възбуждащи да изглеждат в представите ни или по-лошо – по телевизията – просто няма как толкова лесно да се изпълнят и в реалността. Става въпрос за така наречените илюзии в секса. В съзнанието ви може да си мислите, че ще се справите с тях, но всъщност, те могат да ви донесат единствено и само големи разочарования. Да поговорим именно за тях, за да сте наясно, че ако ги планувате, трябва да се подготвите добре или просто да забравите за тях, защото в повечето случаи ще завършите не с оргазъм, а или с голям смях, или с пълен провал. 

Секс на плажа. Най-добре си останете на коктейла, защото истинският секс на плажа съвсем не е това, за което го мислите. Първо, в повечето случаи рискувате да бъдете заловени от полицията или общинската охрана. Освен това, пясъкът съвсем не е толкова приятна постеля, за каквато го взимате и романтиката далеч не е на такова високо ниво, на каквато я виждаме по филмите. 

Секс на публично място. Рискът да бъдете глобени си остава и тук, а освен това, има и нещо друго – само вие си мислите, че не ви е срам и че няма да ви смущават градските шумове и навалица. Всъщност, вероятно е дори да не успеете да се концентрирате нито в любовната игра, нито в същинския акт при цялата тази какафония. 

Кама сутра. Книгата е полезна за разнообразяване на интимния живот, но тя наистина е само за напреднали. Повечето пози буквално са непосилни за обикновения човек, който не е достатъчно гъвкав или поне трениран като физика. Има и по-лесни пози, за това най-добре е да започнете с тях. И те обаче не вървят в комплект с гаранция, че ще се справите!

Секс под душа. Ако ще го правите, направете всичко възможно да обезопасите периметъра. Звучи много романтично и приятно да се отдадете на любовни ласки под душа, но това е повече от опасно занимание. Преди да го направите, задайте си въпроси от типа на дали банята ви е достатъчно чиста, дали не е хлъзгаво и мокро и дали изобщо има начин да намерите подходяща поза в разположението й. Има и много малки и тесни бани, нали знаете?

Секс с храна. Сметана, ягоди, шампанско и секс – идеалната картинка, нали? Е, да обаче всичко заедно може да прерасне буквално в манджа с грозде, стомахът ви да се напълни твърде много, за да извършвате каквито и да е действия, а шампанското да ви нарани. Имайте тези неща предвид, преди да се отдадете на ласки сред трапезата на спалнята си. 

Секс в колата. Умоляваме ви, не ставайте част от черната статистика на катастрофите в България и не рискувайте живота си за нещо, което дори може и да не се получи добре. Дори и да оставите колата незапалена пак не е гаранция, че няма да ви е тясно и че няма да се ударите при резките движения в автомобила си.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook