Да носим къси панталонки и през есента!
Публикувано от admin   В категория Други   На дата 22.11.2015 в 16:25

Не е редно да смятаме, че някои дрехи веднага се изключват от гардероба ни с настъпването на по-хладно време – например, късите панталонки през есента или зимата. Всъщност, можем да ги носим дори когато е по-хладно, но с подходящите комбинации от дрехи и аксесоари, разбира се. Нещо повече – модните дизайнери тази година внедриха именно този тренд: с летни дрехи през зимата, но по един нов и необичаен начин. Ето и нашите специални предложения за къси панталонки през зимата и есента! Вижте с какво да ги носите, за да сте модерни и в същото време да ви е топло и комфортно!

С високи ботуши. Тази модна тенденция беше популярна през 90-те години, но все по-често виждаме звездите от шоу бизнеса отново да прибягват към нея. Извод – тя отново е на мода! За по-елегантна визия, а и за дамите с по-нисък ръст, съветваме да наблегнат на високите токчета, като платформите също са доста популярни. Високите жени могат да си позволят и ботуши с равна подметка – дори с пухчета или помпони около празниците за по-силно акцентирано коледно настроение. 

С клин. Колкото сте по-слаби, толкова по-дебел може да и клинът ви. Но дамите с по-пухкава фигура да не се отчайват, защото те спокойно могат да заменят клина с плътен чорапогащник – най-добре изчистен и черен, без никакви фигурални рисунки, за да уплътнят краката и да изглеждат по-стройни и елегантни. 

С големи жилетки. Голямата плетена жилетка ще компенсира по-разголените ви крака и ще създаде хармония във визията ви, а освен това и ще ви даде нужната топлина, когато температурите стигнат до нулата. Старайте се да не смесвате прекалено тънки материи с вълна и заложете на кадифе и дори велур. Съчетанието е просто отлично – и то за всякакви поводи, дори за училище или работното място. 

С пончо. Супер свежа и модерна комбинация е чифт къси панталонки и интересно пончо. Двете дрехи са много актуални през сезона и можете спокойно да им се отдадете за по-оригинална визия. Ако случайно нямате пончо и не ви се харчат излишни пари, заменете го с голям обемен шал, който да увиете около себе си буквално като горна дреха. 

С кожено лято. Ако залагате на нестандартното, се доверете на рок визията с къси панталонки – от кожа, най-добре – и стандартно кожено рокерско яке. Секси и нестандартни, по този начин можете да се появите и на купон, и на приятна разходка с приятели или близки!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook