Често срещани причини за скорошна раздяла
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 29.07.2015 в 13:46

Някога задавали ли сте си въпроса защо постоянно става така, че веднага след като започнете връзка, тя се разпада? Имате ли идея как така все при вас се получава скорошна раздяла, преди още да сте стартирали по-сериозни отношения? Да, много вероятно е проблемът да е във вас. И да, най-добре да разберете грешките си, за да не ги повтаряте повече! Ето ги и най-често срещаните причини за скорошна раздяла, които по всяка вероятност са причини и за вашата мимолетност в любовта.

Задушаването като проблем

Разбира се, че първите месеци, а дори и първите години, са най-хубавите в една любовна връзка и най-често ни се ще да сме постоянно с любимия или любимата. Това обаче не трябва да се бърка с вманиачаването и желанието постоянно да бъдете край човека до себе си, да го задушавате и да не му давате полагащия му се въздух и уединение. Всяка личност има право на това!

Желание за контрол

Ако в началото на връзката не установите правилото за компромиса от двете страни, много е вероятно да се превърнете в маниака за контрол, който никога не е привлекателен или основополагащ в запазването на отношенията. 

Нежелание да включите човека до себе си в личния си живот

Обратното – когато прекалено много се дистанцирате – също не е здравословно за едно начало на връзка. Обичайни неща като среща с родителите, общи излизания с приятели и дори споделяне на проблемите изграждат основите на вашите отношения.

Бъркане в миналото

Всеки идва с определен багаж и ако вие не можете да го приемете, най-добре е да забравите за този човек. Това, че някой е направил нещо в миналото – особено ако не е спрямо вас – не означава, че трябва да го корите. Със сигурност, и вие не сте безгрешни!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook