Безценните съвети при покупка на дънки
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 17.05.2016 в 23:33

Когато пазаруваме или ни е ударила модната треска е добре да не оставяме нещата да излизат извън контрол. Добре е да си имаме правила, които да спазваме, за да не се окажем с грешния артикул в ръцете чак когато се приберем у дома. Ето вземете, например, дънките! Смятате, че знаете всичко за тях и можете за 5 минути да се сдобиете с чисто нови дънки, без да объркате нещо? Не е сигурно. По-скоро е препоръчително да разгледате нашите безценни съвети при покупка на дънки! Кой знае, може нещо сред тях да ви се стори доста хитро и полезно. Ето вижте ги сами и преценете:

Ако дупетето ви е плоско, трябва да има джобове – обемни! - В противен случай, то става още по-плоско. Модните експерти съветват жените с плоски седалищни части да избират дънки, чиито джобове са силно издадени нагоре. Така, ще създадете поне малка илюзия, че под тях се крие бразилско дупе!

Не може да си купувате само светли или само тъмни дънки - Не може, защото различните цветове дънки са за различни поводи. Например, стандартният деним е идеален за работното място, защото ако се появите на работа с каквито и да е други дънки ще изглеждате прекалено небрежно и колкото и да е официална ризата ви тя няма да им пасне! Обратно – тъмните дънки са идеални за парти, а със светли ще сте някак прекалено неглижек, сякаш някой ви е забрал от парка, за да стигнете до тук!

Протритите дънки са готини, но с тях трябва да се внимава - Много е важно с какво ще ги съчетаете. Ако можете да го направите правилно и изкусно с опита на истинска модна кралица, бихте могли да ги носите навсякъде. Така например, не всяка риза ще бъде подходяща за тези дънки в офиса, както и не всяко бюстие ще ви приляга, за да отидете на парти с разкъсаните дънки.

Не забравяйте – дънките се отпускат! Винаги! - Дори да са от разтегливия тип, пак ще се отпуснат. Освен това – вие нали така или иначе имате за цел да свалите няколко килограма това лято. Вземете си тогава следващия път малко по-тесни дънки, защото те ще се отпуснат и може да ви станат прекалено широки. Освен това, широкото е наистина модерно, но то върви само на много слаби фигури, както и на високи жени. Следователно ако вие сте мининьонче или малко по-закръглена, широките дънки не са вас. Оставете ги на рапърите. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook