Безспорните знаци, че мъжът до вас никога няма да ви изостави
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 30.03.2016 в 16:35

Едно е да разпознаем любовта, но съвсем друго е да изпитваме увереност и сигурност в човека до себе си. Защото сама по себе си любовта, за съжаление, невинаги е споделена, но пък има хора, които с малко действия, още по-малко думи и уникално отношения могат моментално да ни накарат да им повярваме, че това ще са хора, които никога няма да ни напуснат. Ето няколко безспорни знака, че мъжът до вас е точно такъв човек – който никога, ама никога няма да ви изостави:

За него е по-важно да сте добре и да си прекарвате добре, отколкото да задоволи егоистичната си нужда да ви вижда - Или казано накратко, с прост пример, този мъж ще предпочете да отмени резервацията в онзи скъп ресторант, за който се каните и чакате вече месеци наред, пред това да изведе болна или след невероятно скапан ден в офиса. Грижата на този човек за вас е почти като за роднина, за близък човек, въпреки че страстта е налице!

В същото време, понякога прегръдката под топлото одеало и пред телевизора е по-хубава и от най-бурния секс - За него е достатъчно вие да сте до него, а освен това сексът не единственото нещо, което този мъж обича да прави с вас. Напротив – всяка нова изживяна емоция като първото море заедно, първата разходка в парка или кино, за него са истински приключения, които никога няма да забрави. 

За него е важно вашето мнение и винаги ви пита какво смятате по въпроса, ако му предстои да направи съдбоносен избор или да вземе тежко решение - Вие сте не просто жената на мечтите му, но и идеал, кумир, на когото той по един или друг начин той иска да прилича или поне да подражава. Той не е само запленен от вас, но е впечатлен от характера ви, от интелекта ви, от начина, по който подхождате към нещата. 

Неговите тайни са и ваши тайни - Той може да ви сподели всички. И го прави с удоволствие. А когато го тревожи такава голяма тайна, той знае, че ще се побърка, ако не ви я сподели. Има ви пълното доверие и иска вие да пазите тайната заедно с него, защото ви възприема като едно цяло. Често даже се изпуска пред вас за тайни неща, които са ви поверени от приятели или колеги и които не я касаят. Но дори когато го направи, не съжалява.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook