Бързите трикове, с които да си възвърнете самочувствието за естествена крас
Публикувано от carnage89   В категория Любопитно и забавно   На дата 27.04.2016 в 22:31

В живота на всяка жена има такива моменти, в които тя без да иска или по неволя губи самочувствието си. Започва една огромна агония колко е грозна и непривлекателна, започва се едно харчене на пари – излишно и необмислено – само и само за да си възстанови вътрешния мир. Но идеята на самочувствието винаги трябва да е обвързана с тази за естествената красота. А тя може да се възстанови с много лесни и евтини трикчета, които да приложите, за да си върнете самочувствието. Ето част от най-успешните за целта:

Кубчета лед – нищо повече! - Разтрийте клепачите и зоната под очите с тях, за да премахнете уморения вид. След това, минете цялото лице с кубчетата за освежаване и скоростно премахване на черните точки. Ако ви остане малко лед, доизхабете го за слепоочията за енергизиране на главата и навременно събуждане!

Ролки за коса с нагряване - Докато решите косата си, водата ще кипне, а ролките ще са готови за слагане. След това, постойте така с тях поне един час, докато си слушате любимата музика. В крайна сметка, резултатът е поразително добър – нова прическа за по-малко от час и то докато сте си у дома. Кой е казал, че трябва да сме красиви само докато сме навън?

През лятото с хубав слънцезащитен крем - И то не само за да се предпазите от вредните UV лъчи, но и защото този тип продукти озаряват лицето, изравняват тена и хидратират кожата в дълбочина. Общо взето, с хубав и качествен слънцезащитен крем можете да изкарате цяло лято, без да е нужно да слагате нищо друго по лицето си, но пък да се чувствате отлично и красиви!

Естествено червило - В момента актуалната модна тенденция в сферата на грима е „без грим“ - т.е. такъв грим, с който да изглеждате естествено, сякаш нямате никакъв грим. Затова и за устните не ви трябват никакви искрящи и ненормални цветове. Трябва ви просто малко плътност, освежаване и премахване на цепнатините и напукването. Всичко това можете да го постигнете с естествено червило. Що е то естествено червило ли? Ами домашно приготвен балсам. Той може да съдържа няколко съставки – паста от глицерин, етерично масло и зехтин – или да представлява само една-единствена такава като например кокосово или конопено олио, мед и дори каша от авокадо. При всички случаи устните стават плътни и красиви (дори с по-наситен цвят)!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook