Ако смятате да се сгодявате, трябва предварително да сте наясно с тези неща
Публикувано от carnage89   В категория Любов и секс   На дата 04.04.2016 в 21:39

За много хора, годежът е изключително важен, защото е стъпка към най-важното за тях събитие в живота, а именно семейният живот, бракът. Но дори в момента нищо да не може да ви откаже да направите тази огромна промяна в своя живот, добре е предварително да сте наясно с някои нейни последствия. Така че, ако смятате да се сгодявате скоро, трябва предварително да сте наясно с всички следващи неща, които сега ще ви изброим:

Освен вълнение, ще има и много нерви - Сватбата е събитие, което изисква цялата ви концентрация и свободно време. Не е вярно, че е лесно да организираш една сватба и не е вярно, че тя носи само положителни емоции. Напротив – докато стигнете до заветния ден, ще преминете през какво ли не. Дори е напълно вероятно да се изпокарате и с половинката си, с роднините и даже с приятелите, когато не ви влезнат в положение.

Ако направите бум в социалните мрежи, може да си направите лоша услуга сами на себе си - Затова нашият съвет е да не публикувате новината за вашия годеж веднага. Напротив – по-добре е да действате под импулса на изненадата и да оставите околните да разберат за плановете ви по-късно. Цялата тази сензация, която търсите, може и да се окаже във ваша вреда, а вие добре знаете колко неприятно става, когато всеки започне да ви се бърка в личния живот и преценка, нали?

Направете си сметката…финансовата - Ако преди да се ожениш бе лесно и евтино, сега не е точно така. Всъщност, много млади двойки избират животът на семейни начала пред брака, или обикновения подпис в общината и скромното събиране с най-близки роднини и приятели именно поради финансовата гледна точка. Една сватба днес струва скъпо и след като тя мине, ще разберете горчивата й цена, защото ще осъзнаете, че макар и с брак, сега няма къде да живеете, време за дете може би не е дошло, а и за кола трябва да се събират пари.

Вашите може да не са ентусиазирани толкова, колкото сте вие - Не е сигурно дали родителите ви одобряват този човек, а още по-малко дали не предпочитат първо да завършите образованието и специализацията си. Затова ако очаквате радостни вълнения, по-добре е да си ги спестите и да нямате никакви очаквания. Естествено, никой не трябва да ви се бърка в плановете, но самата реакция на вашите роднини може сериозно да ви повлияе, ако ви изненада, така че бъдете готови на всякакви възгласи и възклицания. 

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook