Адам Сандлър ще спаси света в екшън комедия именувана „Пиксели“
Публикувано от admin   В категория Телевизия и кино   На дата 27.07.2015 в 12:14

С чувство на трепет и безпокойство, съвсем скоро очакваме новата едноименна комедия и екшън в едно - „Пиксели“. Филмът предстои да завладее съвсем скоро зрителския интерес с невероятната комбинация от хумор и приключения. 

Адам Сандлър, Кевин Джеймс, Джош Гад и други, ще спасяват света по иновативен начин. Историята на филма разказва за междугалактически нашественици, които откриват видео касета от игрите на 80-те години, като приемат това за обявяване на война от Земята. За да отмъсят, пришълците създават оръжия по подобия на тези от игрите и ги използват за изтребване на хората. Уил Купър, в ролята на президент на САЩ, ще бъде изправен пред невъзможната задача да отърве човечеството от гибелта му. Той ще впрегне всички сили, за да наеме шампиони по игрите, опитвайки се да отърве човечеството от наглеците. Ролята на специалист, който ще доставя оръжията на фантастичните спасители, е Мишел Морган

А приключението, което ще завладее екраните съвсем скоро, ни обещава големи дози смях, изпълнени с чувство на очакване и приключенски дух. 

Сценарист на идеята е Крис Кълъмбъс, който стана известен през 80-те години като сценарист на филми като: „Гремляните“  и „Дяволчетата“. В по-късен етап, той пренасочи своите усилия във филми като „Сам вкъщи“ и „Мисис Даутфайър“. Ала през последните години, неговото участие било по-активно във филми като „Хари Потър“, „Нощ в музея“ и „Пърси Джаксън“. По повод новият филм, който предстои да завладее погледите на малки и големи, Кълъмбъс споделя, че изключително много му е допаднала комбинацията от комедия и екшън, събрани в едно. Това му дало възможността да направи нещо, което от скоро не му се е случвало. Или по-точно от „Хари Потър“ насам. Режисьорът се постарал да наблегне най-вече на чувството за хумор, но се стараел да запази приключенския дух в новия филм.

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook