6 Причини да скъсате с половинката си още днес
Публикувано от admin   В категория Любов и секс   На дата 24.09.2015 в 14:48

Въпросът дали да останете с настоящи си партньор, или не, сигурно е терзаел всеки един от вас и то многократно. Понякога самият факт, че си го задавате сам по себе си е отговор – щом нещо ви тревожи, значи определено нещата не са наред и има причина да се разделите с половинката си. От друга страна, безспорен е фактът, че са нужни сериозни доводи, за да стигнете до решението за раздяла. Ако търсите такива или искате да се уверите, че нямате поводи за подобни крайни мерки, то тогава вие сте на правилното място. Вижте нашите 6 причини да скъсате с половинката си още днес – наистина основателни причини. 

Последният път, в който ви е казал мили думи е било за да се извини. Това са така наречените хора с роли, които могат да изиграят всякакъв театър само за да получат, каквото искат. Истината обаче е, че ако мъжът до вас ви прави комплименти само за да поправи грешката си, или жената на сърцето ви е нежна единствено в случаите, в които иска нещо от вас – едва ли това е човекът, който заслужавате. 

Нямате никакви общи планове. Понякога дори фактът, че половинката ви иска да отиде на обща почивка с приятели сам по себе си говори за нещо очевидно: този човек не може да си представи да бъде с вас за дълго време на едно място. Освен това, какво е връзката без мечти за бъдещето?

Вие не понасяте обкръжението на човека до вас. Нещо повече – вие не можете да намерите общ език дори с родителите му! Никога не забравяйте, че приемате някого заедно с целия му емоционален багаж, но и с неговите близки. Ако не установите максиамално скоро дали можете да се спогодите с приятелите и роднините на своята половинка, много вероятно е по-късно да се разочаровате двойно повече. 

Не можете да се примирите с някои от качествата на човека до вас. Не само не можете да ги приемете, но и продължавате да правите отчаяни опити да го промените. Ако искате да изградите напълно различен човек от половинката си, то вие просто не сте влюбени вече...

Създавате си илюзия, че ви лъжат. Ревността е най-лошото за една връзка – особено когато е неоснователна. Ако не можете да я преодолеете, най-добре е да продължите напред и то с напълно различен човек. 

Имате чувството, че тъпчете на едно място. И в допълнение на отсрещната страна съвсем не и се струва така и смята, че сте си добре. Е, това е класически пример за случай, в който двама души искат напълно различни неща!

Харесайте страницата ни във Facebook

Вижте най-харесваните снимки, статии и албуми директно чрез Facebook